Σφακιανάκης Νότης

Ημερομηνία γεννήσεως : 02 November 1959

Αριθμός ψήφων
172

Στόκας Μπάμπης
Σφακιανάκης Νότης

1959

- Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 2 Νοεμβρίου από πατέρα Κρητικό τον Κωνσταντίνο, που ήταν κηπουρός στο πάρκο του Νίκου Καζαντζάκη, και μητέρα Μικρασιάτισσα τη Μαρία. Έχει ακόμα δύο αδέρφια τον Γιώργο και την Πολυάννα. Δυστυχώς ο Γιώργος στις 12/9/2004 έφυγε από κοντά μας από καρκίνο.

1966 - 1984

- Οι γονείς του χωρίζουν και ο Νότης, σε ηλικία 7 ετών πλέον, ακολουθεί τη μητέρα του στην Κω, όπου ζουν συγγενείς της μητέρας του. Εκεί μεγάλωσε ο Νότης με εξαίρεση κάποια μικρά χρονικά διαστήματα, της τάξεως των 6 μηνών, που εγκαταστάθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας το 1974 και το 1976 Είχε πάει να βρει τη μητέρα του που είχε ξαναπαντρευτεί και έμενε στη Γερμανία. Έτσι ουσιαστικά ο Νότης μεγάλωσε με την γιαγιά του και τον παππού του, τους οποίους θυμάται με νοσταλγία. Το σχολείο το παράτησε όταν τέλειωσε την Α' γυμνασίου γιατί έμεινε μετεξεταστέος στα Μαθηματικά και δεν μπορούσε να δεχτεί την απόρριψη σε ένα μάθημα ενώ σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα ήταν πολύ καλός. Από τότε άρχισε να εργάζεται και άλλαξε πολλές δουλειές μέχρι να ξεκινήσει να δουλεύει ως τραγουδιστής. Εργάστηκε ως υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, μπετατζής, σερβιτόρος σε καφετέρια και σε νυκτερινό κέντρο, ταπετσιέρης, υπάλληλος σε βενζινάδικο, συλλέκτης καρπουζιών, εργάτης σε εργοστάσιο σταφίδας και τοματοπολτέ και στη Γερμανία που σκούπιζε ένα ίδρυμα παιδιών με ειδικές ανάγκες.

- Το 1975 βάζει σκουλαρίκι και ο λόγος είναι ότι ήθελε να υποστηρίξει ότι είναι αντρικό κόσμημα και βέβαια επειδή του άρεσε!

- Από το 1975-1984 εργάζεται ως d. j .(που ήταν και η κύρια δουλειά του) σε club και disco στην Κω. Στη disco « Απόλλων » γνώρισε την Κίλλυ, τη σύντροφο της ζωής του, στις αρχές του 1984. Εκείνη αγγλικής καταγωγής είχε έρθει για διακοπές στην πατρίδα του Νότη, την Κω, όταν ήταν δεκαεπτά ετών. Περιστασιακά έκανε φωτογραφήσεις μόδας. Σπούδαζε ξεναγός και οι γονείς της της έκαναν δώρο αποφοίτησης ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Από τις 5 Ιουνίου 1984 μένουν μαζί. Άφησε την ασφάλεια της οικογένειας της για μια ζωή με αμφίβολες προοπτικές ευμάρειας. Ακολούθησαν χρόνια υλικής έλλειψης και προσπαθειών για επαγγελματική επιτυχία. Ο Νότης έγινε το κέντρο της ζωής τους.

1985-1988

- Αρχές του 1985 νοικιάζει τον « Απόλλων 1 », τον ίδιο χώρο που είχε ξεκινήσει ως d. j ., τον στήνει ο ίδιος και μαζί με κάτι φίλους μουσικούς αρχίζουν να παίζουν ζωντανή ξένη μουσική! Σ' αυτό το χώρο ο Νότης παίζει ντραμς και τραγουδάει για πρώτη φορά επαγγελματικά! Το μαγαζί όμως αυτό δεν πήγε καλά και έκλεισε γιατί πήγαιναν μόνο οι φίλοι και πίνανε τζάμπα. Λίγο καιρό αργότερα, τον Αύγουστο του 1985 του προτείνουν οι άνθρωποι που έχουν τον Απόλλωνα, να εμφανιστεί ως τραγουδιστής στο καλοκαιρινό τους μαγαζί τον « Απόλλων 2 »! Από εκείνη τη στιγμή ο Νότης μεταπήδησε στο ελληνικό τραγούδι.

- Για τα επόμενα 3 χρόνια εμφανίζεται σε νυκτερινά κέντρα του νησιού, με εξαίρεση ένα διάστημα διαλλείματος 6-7 μηνών που είχε πάει στο Ηράκλειο της Κρήτης.

- Το 1987 ανεβαίνει στην Αθήνα για να βρει άκρη για κάτι μεγαλύτερο! Βρίσκει τον Τέρρυ Σιγανό, κουμπάρο της Ελένης Δήμου και αυτός του δίνει το τηλέφωνο της να την πάρει. Εκείνη τη φορά όμως δεν έγινε τίποτα και ο Νότης γύρισε στην Κω!

1988-1989

- Το καλοκαίρι του 1988 του γίνεται πρόταση από κάποιον επιχειρηματία να ανέβει στην Αθήνα να συζητήσουν ώστε να εμφανιστεί στο νυκτερινό του κέντρο. Όμως όταν συναντήθηκαν στην Αθήνα για τα διεξοδικά του είπε ότι δεν του άρεσε που φόραγε σκουλαρίκι, θεωρούσε ότι λαϊκός τραγουδιστής και σκουλαρίκι «δεν κολλάνε»! Επειδή ο Νότης δεν δέχτηκε να το βγάλει η συνεργασία αυτή δεν έγινε ποτέ!

- Μετά από λίγο καιρό τον παίρνει μια φίλη του τραγουδίστρια, η Αργυρώ Καρόζη, σε ένα νυκτερινό κέντρο τον « Ζορμπά »(σημερινή Kalua ) στην οδό Αμερικής! Οι εμφανίσεις του εκεί δεν κρατούν περισσότερο από ενάμιση μήνα και ο Νότης έχοντας πια μεγάλο οικονομικό πρόβλημα δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο του να καλύψει το κενό του Σταμάτη Γονίδη στο κέντρο « Ανέτα », ο Νότης δέχεται με μεγάλη χαρά! Έτσι κάνει την αρχή δίπλα στην Πόλυ Πάνου, τον Γιώργο Σαλαμπάση, τον Κώστα Μοναχό και την Κική Παναγιωτάκη. Έβγαινε στις 3.30 το πρωί, αμέσως μετά την Πόλυ Πάνου η οποία τον προανήγγειλε κάθε βράδυ «Τώρα θα τραγουδήσει ο Νότης, έλα Άρχοντα!»! Η Πόλυ Πάνου ήταν και η πρώτη που τον αποκάλεσε «Άρχοντα»!

- Το καλοκαίρι θα εμφανιστεί σε ένα μικρό κέντρο στην Θεσσαλονίκη(όπου ανεβαίνει για πρώτη φορά) στην « Πολιτεία », από προτροπή της Δήμητρας Γαλάνη στον επιχειρηματία!

- Τον χειμώνα του προτείνει η Πόλυ Πάνου, που είχε διακρίνει το ταλέντο του, να εμφανιστεί μαζί της και με τον Σταμάτη Κόκοτα στο « ΝΕΟ STORK ».

1990

- Αμέσως μετά τις εμφανίσεις της Αθήνας πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη. Πρώτα εμφανίζεται σε ένα μικρό νυκτερινό κέντρο την « Τέντα » και στη συνέχεια πηγαίνει στο « CAESARS » ύστερα από πρόταση της Ελένης Δήμου, για να συνεργαστούν. Εκεί τον ξαναβρίσκουν οι άνθρωποι της δισκογραφίας. Ο Τέρρυ Σιγανός και ο Άκης Γκολφίδης(άντρας της Ελένης Δήμου) γίνονται οι παραγωγοί του πρώτου δίσκου του. Στην Θεσσαλονίκη όμως ο Νότης γνωρίζεται και με τον Κώστα Μπουρμά, διευθυντή της SONY MUSIC , που του κάνει πρόταση να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με την εταιρία αυτή. Φυσικά και ο Νότης δέχεται την πρόταση.

- Για τον χειμώνα δεν θα εμφανιστεί πουθενά γιατί επιβαλλόταν από την εταιρία λόγω της προετοιμασίας του πρώτου του δίσκου.

1991

- Τον Απρίλιο θα εμφανιστεί για 15 βραδιές σε ένα μικρό νυκτερινό κέντρο στην Πάτρα αφού είχε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

- Στις 4 Μαΐου παντρεύεται με την Κίλλυ στην Αγγλία.

- Το αποτέλεσμα της πρώτης δισκογραφικής εργασίας έρχεται τον Ιούνιο όπου στα ράφια των δισκοπωλείων μπαίνει το « ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ». Τα τραγούδια αρχίζουν να παίζουν στο ραδιόφωνο και πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν το «Πρώτη Φορά» το οποίο ήταν και το πρώτο του τραγούδι που οπτικοποιήθηκε!

- Το καλοκαίρι θα εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη σε δυο μικρά νυκτερινά κέντρα πρώτα πηγαίνει στο « Remember » και έπειτα στο « Ραντεβού »!

- Τον χειμώνα θα εμφανιστεί στο « ΔΙΟΓΕΝΗΣ PALACE » μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή, την Άντζελα Δημητρίου και την Αλέξια, ύστερα από προτροπή της Άντζελας Δημητρίου στον Γιάννη Παπαθεοχάρη.

- Τον Δεκέμβριο παίρνει μέρος στον δίσκο της Όλγας Γαλίτση « ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ » και ερμηνεύουν μαζί, το πρώτο του ντουέτο, με τίτλο «Αν ένας έρωτας».

1992

- Στις αρχές του έτους ο Κώστας Μπουρμάς φεύγει από την SONY MUSIC και πηγαίνει στην MINOS-EMI . Ο Νότης τον ακολουθεί και έτσι υπογράφει το δεύτερο συμβόλαιο με διαφορετική εταιρία.

- Με την άφιξη του στην ΕΜΙ παίρνει μέρος στον δίσκο του Τάσου Βουγιατζή « ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ » με το τραγούδι «Καρδιά μου», που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο!

- Το καλοκαίρι εμφανίζεται στην « ΠΟΛΙΤΕΙΑ » μαζί με τον Βασίλη Καρρά και την Αλέξια

- Με την επιστροφή στην Αθήνα ξεκινάει την προετοιμασία του δεύτερου δίσκου του με παραγωγό τον Ηλία Μπενέτο (μια συνεργασία που θα κρατήσει σχεδόν δέκα χρόνια).

- Ταυτόχρονα κλείνει συμφωνία να εμφανιστεί στο « ΣΤΡΑΤΟΣ », για τον χειμώνα 1992-93, με τον Άγγελο Διονυσίου και τη Χριστίνα Μαραγκόζη.

- Το Δεκέμβριο κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο « ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ » και αυτός ο δίσκος αγαπήθηκε ακόμα περισσότερο από τον προηγούμενο. Η επιβράβευση έρχεται αφού ο δίσκος γίνεται ΧΡΥΣΟΣ ξεπέρασε δηλαδή τις 30.000 πωλήσεις αντιτύπων.

1993

- Ενώ είναι ακόμα στο ΣΤΡΑΤΟΣ τον πλησιάζει ο επιχειρηματίας του ΒΙΟ-ΒΙΟ και του προτείνει να εμφανιστεί στο κέντρο του την ερχόμενη χειμερινή περίοδο ως πρώτο όνομα, ο Νότης δέχεται αμέσως! Στην κουβέντα για το τι ετοιμάζει τώρα, ο επιχειρηματίας του λέει ότι φτιάχνει μια disco στη Βάρκιζα και ο Νότης του προτείνει να συνεργαστούν εκεί πρώτα! Του φάνηκε περίεργο του επιχειρηματία γιατί το μαγαζί εκεί δεν θα είχε τη μορφή κέντρου, αλλά ο Νότης του λέει ότι να παίζει μουσική ο d. j . και στις 2 το πρωί να βγαίνει αυτός να τραγουδάει! Τελικά η πρόταση του Νότη έγινε πραγματικότητα!

- Αμέσως μετά το ΣΤΡΑΤΟΣ ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να εμφανιστεί στο νυκτερινό κέντρο « CAESARS » μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου, την Πωλίνα και το Χρήστο Δάντη!

- Αμέσως μετά την επιστροφή του στην Αθήνα ξεκινάει εμφανίσεις στο « ΒΙΟ-ΒΙΟ »(θερινό) στήνοντας τον χώρο ουσιαστικά έτσι όπως εκείνος θέλει. Δημιουργεί την δικιά του ομάδα, δηλαδή την δικιά του ορχήστρα, τους δικούς του τεχνικούς. Τοποθετεί στη θέση του μαιτρ τον αδερφό του και τον Γιώργο Κασάμπαλη, πρώην αφεντικό του σε νυκτερινό κέντρο της Κω.

- Από τις 2 Νοεμβρίου (ημέρα των γενεθλίων του) ξεκινάει εμφανίσεις στο « BIO - BIO » το χειμερινό! Αλλάζει και εκεί τον χώρο τοποθετώντας πολλά bar κάτι που μετά έγινε καθεστώς σε κάθε κέντρο!

- Ταυτόχρονα από την αρχή του φθινοπώρου ξεκινάει η προετοιμασία του τρίτου δίσκου του με τίτλο « ΜΕ ΤΟ Ν ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Σ » που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο. Η ανοδική πορεία του Νότη συνεχίζεται αφού και αυτός ο δίσκος γνωρίζει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία γίνεται ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ξεπερνάει δηλαδή τις 60.000 πωλήσεις αντιτύπων.

1994

- Οι εμφανίσεις τελειώνουν έχοντας πια ο Νότης κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα.

- Τον Ιούνιο παίρνει ξανά μέρος σε δίσκο του Τάσου Βουγιατζή με το τραγούδι «Και Χριστός κι αλήτης» και κάνοντας τον «αμανέ» στο τραγούδι «Αναμμένο καρβουνάκι» στον δίσκο « ΜΕ ROCK ‘ N ' ROLL KAI ME ΤΣΙΤΣΑΝΗ ».

- Για το καλοκαίρι κανονίζει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη στο νυκτερινό κέντρο « MIRAGE » , εμφανίσεις στο « BIO - BIO »(θερινό) και 5 συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

- Στις 2 Νοεμβρίου ξεκινάει εμφανίσεις στο « BIO - BIO » το χειμερινό! Μαζί του εμφανίζονται η Λίτσα Γιαγκούση, ο Γιώργος Μουκίδης, ο Νίκος Κρητικός κ.ά.

- Από την αρχή του φθινοπώρου ξεκινάει και η προετοιμασία για τον νέο του δίσκο με τίτλο « ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ » που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο. Ένας δίσκος που γνώρισε μεγάλη επιτυχία αφού έγινε ΔΙΠΛΟΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ , σήμερα έχει ξεπεράσει τις 150.000 πωλήσεις! Το τραγούδι «Ο Αετός» γίνεται ύμνος και δεν υπάρχει πια Έλληνας που να μην γνωρίζει αυτό το τραγούδι.

1995

- Για τη καλοκαιρινή περίοδο κλείνει συμφωνία να εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη στο « CAESARS » εμφανίσεις στα « ΑΣΤΕΡΙΑ » και μια μικρή περιοδεία των 7 συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας.

- Στις 3 Ιουνίου ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά του (δίδυμα) η Αφροδίτη και ο Απόλλωνας!

- Για το χειμώνα καταφέρνει να δημιουργήσει μια εντελώς προσωπική και νέα πρόταση στον χώρο της ψυχαγωγίας, στο « ΓΚΑΖΙ », από εκεί ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Ηλία Μαροσούλη που κράτησε για 6 συνεχείς χειμερινές περιόδους. Μαζί του κλείνει συμφωνία να εμφανιστεί η Σοφία Αρβανίτη.

- Στις αρχές του χειμώνα ξεκινάει την προετοιμασία του επόμενου δίσκου του.

- Στις 2 Νοεμβρίου ξεκινούν οι εμφανίσεις του στο ΓΚΑΖΙ στη μουσική παράσταση « ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ »!

1996

- Στις 25 Μαρτίου γίνεται η πρώτη παρουσίαση του πέμπτου δίσκου του στον τόπο που μεγάλωσε, στην Κω στο δισκοπωλείο « TI AMO », με τίτλο « 5ο ΒΗΜΑ »! Ο δίσκος που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεπέρασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων των τελευταίων ετών γίνεται ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις!!!

- Πηγαίνει στην Αίγυπτο όπου και γυρίζεται το πολυσυζητημένο video - clip του τραγουδιού «Νταβατζής» στην αγορά του Αλ Χαλίλ και είχε κόστος περίπου 11 εκατομμύρια δραχμές!

- Οι εμφανίσεις του τελειώνουν στις 4 Μαΐου έχοντας για άλλη μια φόρα γνωρίσει την αποθέωση!

- Στις 6 Μαΐου έδωσε μία συναυλία στο « CONFERENCE HALL - WEMBLEY » του Λονδίνου που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν και η πρώτη του επαφή με Έλληνες του εξωτερικού.

- Για τον χειμώνα κανονίζει να εμφανιστεί στο « REX », ένας χώρος που ο Νότης θα αφήσει τη σφραγίδα του και θα γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες. Μαζί του εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα, η Σοφία Βήκα και άλλοι μικροί τραγουδιστές.

- Από τις 7 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη στην « ΠΟΛΙΤΕΙΑ »!

- Αμέσως μετά πηγαίνει στην Κύπρο(για πρώτη φορά) για να δώσει συναυλίες στις μεγάλες πόλεις του νησιού!

- Το Σεπτέμβριο ξεκινάει μια περιοδεία στο εξωτερικό στις Η.Π.Α. και στον Καναδά! Όλες οι συναυλίες ήταν πολύ επιτυχημένες!

- Οι εμφανίσεις στο « REX - OASIS » όπως μετονόμασε ο Νότης το κέντρο(είχε μετατρέψει τη σκηνή σε μια όαση) αρχίζουν στις 2 Νοεμβρίου!

1997

- Τον Μάρτιο κυκλοφόρησε ο δίσκος του με τίτλο « ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ». Είναι μια ζωντανή ηχογράφηση από δεύτερες εκτελέσεις αγαπημένων του ελληνικών και ξένων τραγουδιών όμως περιλαμβάνει και δύο καινούρια τραγούδια. Και αυτός ο δίσκος γνωρίζει μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία! Γίνεται ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ αλλά ξεπέρασε σε πωλήσεις τις 85.000! Ο δίσκος αυτός είναι ο τελευταίος του που κυκλοφορεί και σε μορφή βινυλίου!

Όλα τα έσοδα από το δίσκο ο Νότης τα παραχωρεί στην κοινότητα Ορμενίου (το βορειότερο σύνορο της Ελλάδος, βρίσκεται στο σημείο που η Ελλάδα συνορεύει με Βουλγαρία και Τουρκία) για τη δημιουργία πολιτιστικού κέντρου. Το έργο αυτό πραγματοποιήθηκε και ο χώρος ονομάστηκε « ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ».

- Τα εγκαίνια του χώρου έγιναν το καλοκαίρι του 1998 όταν ο Νότης έκανε την πανελλαδική του περιοδεία.

- Μετά τις εμφανίσεις της Αθήνας πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο, το « TEATRO » με συνεργάτιδα την Δέσποινα Βανδή!

- Το καλοκαίρι περιοδεύει σε 3 πόλεις της Αυστραλίας και γεμίζει ασφυκτικά τους χώρους που εμφανίζεται, συγκεντρώνοντας 23.300 άτομα σε 5 μόνο παραστάσεις και όχι μόνο με ελληνικό κοινό! Στο Σίδνευ έδωσε 2 παραστάσεις, την πρώτη στο « SIDNEY ENTERTAINMENT CENTER » με 7.500 άτομα και τη δεύτερη στο « ΠΑΛΑΤΑΚΙ » με 2.400 άτομα, στη Μελβούρνη ακόμα 2 παραστάσεις η πρώτη στο « MELBOURNE ENTERTAINMENT CENTER » με 6.800 άτομα και η δεύτερη στο « FESTIVAL HALL » με 3.900 άτομα και η τελευταία της περιοδείας έγινε στην Αδελαΐδα στο « ADELAIDE ENTERTAINMENT CENTER » με 2.700 άτομα. Τα έσοδα από την πρώτη συναυλία στο Σίδνευ διατέθηκαν στο δήμο Καστελόριζου για την ανακαίνιση Δημοτικού Σχολείου.

- Ταυτόχρονα ξεκινάει την προετοιμασία του επόμενου δίσκου του που θα είναι και πολύ μεγάλος.

- Μια προδιαφημιστική γεύση κυκλοφόρησε το Νοέμβριο, με τέσσερα τραγούδια. Ένας δίσκος( cd - single ), το πρώτο του και από τα πρώτα στην ελληνική δισκογραφία, με τίτλο « ΠΡΟ-ΔΙΑ-ΦΗΜΗΝ » που σε λίγο καιρό γίνεται ΠΕΝΤΑΠΛΟΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ , ξεπέρασε δηλαδή τις 100.000 σε πωλήσεις! Ο δίσκος αυτός έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία.

- Οι εμφανίσεις στο « REX » αρχίζουν στις 2 Νοεμβρίου μαζί με την Δέσποινα Βανδή.

- Αυτή τη χρονιά πέθανε όμως ο πατέρας του, μέσα στις τόσες στιγμές επιτυχίας αυτής της χρονιάς συνέβη και αυτό το θλιβερό γεγονός.

1998

- Στις 16(1+6=7 που είναι ο τυχερός του αριθμός) Μαρτίου κυκλοφόρησε ο δίσκος « ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 7ΨΥΧΕΣ »! Ο μεγάλος αυτός διπλός δίσκος περιέχει 34(3+4=7) τραγούδια, άλλη μια καινοτομία αφού δεν συνηθίζετε να υπάρχουν σε δίσκο τόσα πολλά καινούρια τραγούδια. Ένας δίσκος που αγαπιέται από πολλούς και η απόδειξη έρχεται αφού γίνεται ΠΕΝΤΑΠΛΟΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ , σήμερα έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 265.000!!!

- Οι εμφανίσεις στο REX τελειώνουν στα αρχές της άνοιξης με τεράστια επιτυχία, αφού το πρόγραμμα του συγκεντρώνει σχεδόν όλο το κοινό της νυκτερινής Αθήνας!!!

- Αμέσως μετά κανονίζει να εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην « ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ » και πάλι με τη Δέσποινα Βανδή. Ημέρα έναρξης ορίζεται η Κυριακή του Πάσχα!

- Για το καλοκαίρι κανονίζει να κάνει μια περιοδεία σε 34 πόλεις της Ελλάδος(και Κύπρου) που ονομάστηκε: « Ο ΝΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ » μια περιοδεία που ξεκίνησε από την Κύπρο και ολοκληρώθηκε στην Κόρινθο. Στην Κύπρο εκτός των 4 προγραμματισμένων συναυλιών, ιδιαίτερη έμφαση έδωσε σε μια 5 η (άκρως δωρεάν, δεν πληρώθηκε κανείς) συναυλία στο ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ . Τα λόγια του Νότη για την συγκεκριμένη συναυλία ήταν τα εξής: «Η συναυλία αυτή, άκρως δωρεάν, δίδεται στην μνήμη δύο ανθρώπων που πρόσφατα (1996) θυσίασαν την ζωή τους υπερασπίζοντας και την δική μου πατρίδα και αυτό είναι ελάχιστος φόρος τιμής».

Στις συναυλίες αυτές παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, ισάξιο των παραστάσεων της Αθήνας, που αποθεώθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου σε ολόκληρη τη χώρα!

- Τον Οκτώβριο ο Νότης παίρνει μέρος στον δίσκο του Βασίλη Παϊτέρη « ΘΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ » και ερμηνεύουν μαζί το ομώνυμο τραγούδι!

- Οι εμφανίσεις στο « REX » ξεκινούν στις 2 Νοεμβρίου μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Ελένη Πέτα.!

1999

- Οι εμφανίσεις τελειώνουν στις 13 Μαρτίου με μια ακόμη φορά το πρόγραμμα να γνωρίζει την αποθέωση!

- Στα μέσα Μαρτίου ξεκινάει « Μια βόλτα στον κόσμο », μια περιοδεία αποτελούμενη συνολικά από 13 συναυλίες, τα εισιτήρια των οποίων ήταν εξολοκλήρου προπωλημένα! Πέντε από αυτές στην Γερμανία: η πρώτη στο Dusseldorf στο « Philipshalle », η δεύτερη στη Frankfurt στο « Stadthalle », η τρίτη στο Bielefeld στο « Stadthalle », η τέταρτη στη Stuttgard στο « Sporthalle » και η πέμπτη στο Munchen στο « Rudi - Sedlmeyer - Halle » και μία στις Βρυξέλλες στο « Forest Nationale ». Επιστρέφει στην Αθήνα και μετά το Πάσχα πηγαίνει για επτά στην Β. Αμερική και στον Καναδά. Στις Η.Π.Α. ο πρώτος σταθμός ήταν η New York όπου θα εμφανιζόταν για 2 βράδια στο « Hammerstein Ballroom »(22-23/4), ο δεύτερος ήταν το Chicago μια παράσταση στο « Arie Crown Theatre »(24/4) και ο τρίτος η Boston για μια εμφάνιση στο « Orpheum Theater »(26/4). Αμέσως μετά πηγαίνει στον Καναδά με αφετηρία το Toronto έδωσε μια παράσταση στο « Roy Thompson Hall »(29/4), η 2 η εμφάνιση ήταν στο Montreal στο « Place des Arts »(30/4) και η τελευταία της περιοδείας στο Charlotte όπου θα εμφανιζόταν στο « Charlotte Convention Center »(2/5). Στις συναυλίες αυτές τον ακολούθησε η Ελένη Πέτα.

Στον παγκόσμιο κατάλογο που παίρνουν οι παραγωγοί συναυλιών και δείχνει με σειρά τις πιο επιτυχημένες συναυλίες (από προσέλευση κόσμου) ο Νότης κατέχει τη 17η θέση με τη μία συναυλία της Νέας Υόρκης!

Από την βόλτα αυτή στον κόσμο προέκυψε ένας δίσκος με 5 τραγούδια, γνωστά σε όλους, τα 3 εκ των οποίων σε νέες εκτελέσεις τα οποία κυκλοφόρησαν πρώτα εκτός Ελλάδος, με τίτλο « AROUND THE WORLD » και από τις 16 Απριλίου κυκλοφορούν και στην Ελλάδα. Ο δίσκος αυτός γίνεται ΧΡΥΣΟΣ ξεπέρασε τα 10.000 αντίτυπα σε πωλήσεις.

- Στις 27 Μαΐου ξεκινάει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη στο « TEATRO » πάλι με τις Νατάσα Θεοδωρίδου και Ελένη Πέτα. Ο Νότης αυτή τη χρονιά γιόρταζε και τα δέκα χρόνια εμφανίσεων στη συμπρωτεύουσα και μοίραζε στους θαμώνες του κέντρου αναμνηστικά μπλουζάκια, ένα έντυπο αφιέρωμα και ένα δίσκο με τρία τραγούδια(εκ των οποίων τα 2 σε ζωντανή ηχογράφηση και ένα σε διαφορετική εκτέλεση από την πρωτότυπη!

- Στις 7 Ιουνίου κυκλοφόρησε ο διπλός δίσκος « ΕΝΘΥΜΙΟΝ » μια ζωντανή ηχογράφηση από το REX που ήρθε να γιορτάσει τα 3 χρόνια του Νότη σε αυτόν τον χώρο αλλά και τις χιλιάδες στιγμές ψυχαγωγίας και επικοινωνίας τις οποίες μοιράστηκε με τους θαυμαστές του! Κατέρριψε κάθε ρεκόρ πλατινένιου δίσκου την τελευταία δεκαετία αφού έγινε ΕΠΤΑΠΛΟΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ , ξεπέρασε όμως σε πωλήσεις αντιτύπων τις 360.000!!!

- Οι εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη τελειώνουν στις 3 Ιουλίου γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία! Όμως στη συμπρωτεύουσα αρχίζει να κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Νότης αποκάλεσε τους Θεσσαλονικείς Βούλγαρους! Αυτό το αναπαρήγαγε ένας ραδιοφωνικός παραγωγός της πόλης αφού το θεώρησε ως γεγονός. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Νότης παρακάλεσε δύο κοπέλες που χόρευαν πάνω στο τραπέζι τους να κατέβουν, αυτές λέει δεν άκουσαν και τότε ο Νότης τους ρώτησε «Μήπως θέλετε να σας το πω στα βουλγάρικα;»!!!

Το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι ο ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, σε μια Τετάρτη την οποία όμως το κέντρο ήταν κλειστό λόγω ισχυρής νεροποντής!

Αμέσως κατατίθεται μήνυση στο σταθμό και μάλιστα ο επιχειρηματίας του κέντρου λέει ότι όποιος βγει και ισχυριστεί δημόσια ότι το περιστατικό συνέβη θα του δώσει 1.000.000 δραχμές! Ποτέ κανείς δεν εμφανίστηκε!

Το γυαλί όμως έχει σπάσει και ο Νότης με μεγάλη πικρία ανακοινώνει ότι ποτέ πια δεν θα ξαναεμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη!!!

- Αμέσως μετά την Θεσσαλονίκη ο Νότης κάνει 2 εμφανίσεις στην Πάτρα!

- Για τον χειμώνα κλείνει συμφωνία να εμφανιστεί στο κέντρο « ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ » μαζί με

- Στις 2 Νοεμβρίου στο «Διόνυσο» απέναντι από την Ακρόπολη διοργανώνεται μεγάλη γιορτή προς τιμήν του! Τον περιμένει μια τούρτα γενεθλίων αλλά και μια διπλή απονομή από την εταιρία του! Του γίνεται απονομή ΠΕΝΤΑΠΛΟΥ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ για τον δίσκο «ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 7ΨΥΧΕΣ» και ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ για τον δίσκο «ΕΝΘΥΜΙΟΝ», επίσης ο διευθυντής της εταιρίας ανακοινώνει ότι ο Νότης ανακηρύσσεται ο πρωταθλητής της δεκαετίας δισκογραφικά! Ακόμα ένας φίλος του, κάνει στο Νότη δώρο μια φωτογραφία του(σε μορφή αφίσας) που έγραφε ο παππούς του από πίσω «ο μικρός Παναγιώτης σε ηλικία 3 ετών τραγουδάει»! Το δώρο αυτό συγκίνησε πολύ το Νότη γιατί ήταν μια φωτογραφία του που την είχε χάσει!

- Στις 25(2+5=7) Νοεμβρίου ξεκινούν οι εμφανίσεις στην « ΙΕΡΑ- X -ΟΔΟΣ » όπως μετονόμασε ο Νότης το κέντρο! Μαζί του εμφανίζονται η Λένα Παπαδοπούλου και οι “Εκείνος και Εκείνος”.

- Ο επόμενος δίσκος του έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου με τίτλο « ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ». Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ του Νότη για το 2000 περιέχει 5 καινούργια τραγούδια, όμως πρόκειται για μια ολοκληρωμένη κυκλοφορία αφού και τα πέντε κομμάτια είναι μοναδικά και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου! Αυτός ο δίσκος έγινε ΕΞΑΠΛΟΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ , ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 120.000 αντίτυπα!!!

2000

- Στις 20 Μαρτίου δίνει μια συναυλία (αφιλοκερδώς) για το σύλλογο « ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ », στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με σκοπό την υποστήριξη των παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας. Στην συναυλία παρευρέθησαν 17.000 και πλέον θεατές!!! Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αγοράσθηκε μια κινητή ιατρική μονάδα κόστους 45.000.000 δραχμών. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ διοργάνωσε ειδική τελετή εγκαινίων και παράδοσης της νέας μονάδας όπου και βράβευσε τον Νότη Σφακιανάκη με αναμνηστική πλακέτα!

- Τον Μάιο κανονίζει να κάνει μια ακόμη περιοδεία με την επωνυμία « WORLD TOUR 2000 » όπου περιελάμβανε 9 συναυλίες. Ξεκίνησε από την Αυστραλία όπου θα έδινε 4 συναυλίες, στο Σίδνευ 2 παραστάσεις στο « State Theatre »(13-14/5) και 2 στην Μελβούρνη στο « Palais Theatre »(19-20/5). Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον τίτλο του ως « Mr . Sold Out », καθώς πάνω από 12.000 θεατές παρακολούθησαν συνολικά και τις 4 συναυλίες, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας Gough Whitlam ! Αμέσως μετά πηγαίνει στη Νότια Αφρική (για πρώτη φορά), στο Sun City του Γιοχάνεσμπουργκ, όπου δίνει μια παράσταση στο « Super Bowl »(27/5). Ήταν η μεγαλύτερη συναυλία που έγινε από Έλληνα καλλιτέχνη βάσει τα στοιχεία του θεάτρου, αφού την παρακολούθησαν 3.553 θεατές!

- Επόμενος σταθμός η Κύπρος. Τέσσερις συναυλίες που ξεκίνησαν από τη Λευκωσία, ακολούθησε η Πάφος, η Λεμεσός και τέλειωσαν στην Λάρνακα. Για τις συναυλίες αυτές κόπηκαν περισσότερα από 38.000 εισιτήρια, ρεκόρ για τα δεδομένα του νησιού!!! Εκεί συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού για να του εκφράσει την επιθυμία του να «φιλοτεχνήσει» ένα μνημείο για τον Σολωμό Σολωμού και να το αναρτήσουν στο σημείο όπου θυσιάστηκε και παίρνει την σχετική άδεια! Στην Κύπρο του γίνονται και 2 απονομές μια για το « ΕΝΘΥΜΙΟΝ » που έγινε ΕΞΑΠΛΟΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ και μια για τον « ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ » που έγινε ΤΡΙΠΛΟΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ !

- Επιστρέφοντας από την περιοδεία κανονίζει να εμφανιστεί για 2 η χρονιά στο κέντρο « ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ » μαζί με την Κωνσταντίνα και τους “ Down Town Beat ”. Ακόμα προετοιμάζει τον επόμενο δίσκο του!

- Στις 7 Νοεμβρίου του έγινε η απονομή του ΕΠΤΑΠΛΟΥ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ για το « ΧΧΧ ΕΝΘΥΜΙΟΝ », στον χώρο εκδηλώσεων του ωδείου «Φίλιππος Νάκας», όπου παρευρέθηκαν φοιτητές των σχολών δημοσιογραφίας του «ΑΝΤ1» και του «ΩΜΕΓΑ» όπου έθεταν ερωτήσεις στον Νότη αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης του MAD όπου και από εκεί έθεταν ερωτήσεις άτομα από όλο τον κόσμο! Το γεγονός αυτό συνέβη πρώτη φορά στην Ελλάδα και το παρουσίασε η Ναταλία Γερμανού!

- Ο νέος του δίσκος κυκλοφόρησε στις 25 Νοεμβρίου με τίτλο « ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ », ένας δίσκος που από τις παραγγελίες έφτασε το όριο του πλατινένιου, έπειτα όμως έγινε ΔΙΠΛΟΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ , αλλά ξεπέρασε τις 140.000 πωλήσεις! Ο δίσκος αυτός κυκλοφόρησε με 9 διαφορετικά χρώματα στο εξώφυλλο, στα 7 χρώματα της ίριδος, σε άσπρο και σε μαύρο!

- Οι εμφανίσεις στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ ξεκινούν στις 7 Δεκεμβρίου, όπου ο Νότης από φέτος τραγουδάει τετραήμερα!

2001

- Αρχές του χρόνου τον πλησιάζουν άνθρωποι, κυρίως επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, όπου τάζουν «γη και ύδωρ» στα πόδια του Νότη για να ανέβει και να εμφανιστεί πάλι στην Θεσσαλονίκη και να ξεχάσει το περιστατικό που συνέβη πριν από 2 χρόνια!

Αφού καταλαβαίνει ότι το κλίμα έχει αλλάξει στη συμπρωτεύουσα, ο Νότης δέχεται να εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη! Κλείνει συμφωνία να εμφανιστεί στην « ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ » μαζί με την Λίτσα Γιαγκούση από 1 Ιουνίου και για 22 παραστάσεις! Η συγγνώμη του κόσμου έρχεται με τον καλύτερο τρόπο αφού οι εμφανίσεις γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία!

- Τον Ιούνιο παίρνει μέρος στον δίσκο του Χρήστου Δάντη « ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ » και ερμηνεύουν μαζί το τραγούδι « ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ »!

- Το καλοκαίρι στην Κω διοργανώνεται γιορτή προς τιμήν του, όπου οι 3 δήμοι του νησιού τον ανακηρύσσουν επίτιμο δημότη τους, αφού συμβάλλει θετικά στην προβολή του νησιού στη χώρα μας και στο εξωτερικό!

- Αμέσως μετά το καλοκαίρι αρχίζει να ετοιμάζει τον επόμενο δίσκο του. Έχει ήδη γνωριστεί με τον Fahir Atakoglu , ένας σημαντικός Τούρκος συνθέτης, και ερμηνεύει 2 δικά του τραγούδια, πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα!

- Το πρώτο παίρνει μέρος στον νέο του δίσκο που κυκλοφόρησε στις 2 Νοεμβρίου (2+1+1+2+0+0+1=7), με τίτλο « ΤΕΛΟΣ…ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ » και είναι το ομώνυμο τραγούδι. Ο δίσκος περιέχει 5 νέα τραγούδια και γνωρίζει και αυτός την αγάπη του κόσμου αφού γίνεται ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ , ξεπέρασε σε πωλήσεις τις 82.000!!!

- Το άλλο είναι το « ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ » που συμμετέχει σε ένα δίσκο με 16 τραγούδια που είναι ένα κράμα τραγουδιών του Νότη από το παρελθόν με τη συμμετοχή αυτών των 2 τραγουδιών του Fahir . Αυτός ο δίσκος κυκλοφόρησε στην Τουρκία και αυτός το Νοέμβριο με τον τίτλο « THE BEST OF NOTIS » το επιπλέον του ακόμα είναι ότι έχει 5 τραγούδια σε διαφορετικές ενορχηστρώσεις από τις πρωτότυπες!

- Από τις 7 Δεκεμβρίου ξεκινάει εμφανίσεις στο « Fever », το μεγαλύτερο νυκτερινό κέντρο στην Ελλάδα, που το μετονομάζει σε « KOSMOS »! Μαζί του εμφανίζονται ο Χρήστος Δάντης και η Πέγκυ Ζήνα.

2002

- Το κέντρο θα κλείσει πρόωρα, στις 3 Φεβρουαρίου, για 2 λόγους. Ο πρώτος, σημαντικότερος, η σχέση του Νότη με τον επιχειρηματία και ο Νότης παθαίνει τραχυοβρογχίτιδα! Η σχέση του Νότη με τον επιχειρηματία εξελίχθηκε σε κακή γιατί ο επιχειρηματίας παρά τις επιστήσεις του Νότη, «πείραζε» τις τιμές (εισόδου και τραπεζιού) από τις συμφωνημένες! Ο Νότης παίρνει το ρίσκο και σταματάει τη συνεργασία! Οι φήμες, κυρίως στα έντυπα και στην τηλεόραση, ότι το κέντρο έκλεισε λόγω ότι δεν πήγαινε ο κόσμος δίνουν και παίρνουν! Ψέματα γιατί ο λόγος είναι ο προαναφερθείς! Όμως δυστυχώς πολύς κόσμος τα πίστεψε αυτά τα ψεύδη!

- Με τον «προφητικό» τίτλο «ΤΕΛΟΣ…ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ» ολοκληρώνεται η συνεργασία του με την MINOS-EMI, που κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια, αφού τον Μάρτιο αποφασίζει να ακολουθήσει για 2 η φορά στην καριέρα του τον Κώστα Μπουρμά στην UNIVERSAL MUSIC . Έτσι υπογράφει το τρίτο του (με διαφορετική εταιρία) συμβόλαιο!

- Με την άνοιξη ένα νέος κύκλος ανοίγει για το Νότη και εγκαινιάζεται με ένα νέο δίσκο με τίτλο « ΑΝΟΙΞΙΣ », που περιέχει 5 καινούρια τραγούδια, για πρώτη φορά μπαίνει σε εξώφυλλο δίσκου το σήμα « Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ». Με παραγωγούς τους Αντώνη Γούναρη και Βασίλη Γκίνο που τους ονομάζει ο Νότης « ΟΜΑΔΑ Γ »! Ένας δίσκος ο οποίος γίνεται ΔΙΠΛΟΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ , αφού ξεπέρασε τις 40.000 πωλήσεις αντιτύπων!

- Τον Απρίλιο πραγματοποίησε 2 συναυλίες στο εξωτερικό, μία στην Αγγλία και μία στην Σουηδία. Η πρώτη στο « WEMBLEY ARENA THEATRE » του Λονδίνου και η δεύτερη στο « ANNEXET THEATRE » της Στοκχόλμης, ακόμα μια φορά θα σπάσει τα ρεκόρ του σε προσέλευση κόσμου!!!

- Από τις 2 Μαΐου εμφανίζεται στην « ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ » της Θεσσαλονίκης μαζί με την Λένα Παπαδοπούλου! Οι εμφανίσεις ολοκληρώνονται την 1 Ιουνίου όπου και πάλι γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία! Σταμάτησε μια εβδομάδα νωρίτερα απ' ότι ήταν προκαθορισμένο λόγω ότι είχε πρόβλημα με το λαιμό του!

- Για το χειμώνα κανονίζει να εμφανιστεί στο « ΓΚΑΖΙ »(μετά από 7 χρόνια από την προηγούμενη φορά) με την Νατάσα Θεοδωρίδου στην πορεία όμως κάτι «χάλασε» και έτσι τη θέση της παίρνει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

- Πηγαίνει για διακοπές στην Κω, όμως μόλις επιστρέφει μπαίνει κατευθείαν στο studio για να ετοιμάσει το νέο μεγάλο (20 τραγούδια) δίσκο.

- Κυκλοφόρησε στις 25 Νοεμβρίου με τίτλο « ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ » με παραγωγό αυτή τη φορά τον Κώστα Καλημέρη, ένας δίσκος που έγινε ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ξεπέρασε τις 50.000 πωλήσεις! Ο δίσκος αυτός κυκλοφόρησε με τρισδιάστατο εξώφυλλο πράγμα που συνέβη για πρώτη φορά στην ελληνική δισκογραφία, άλλη μια καινοτομία του Νότη!

- Το μνημείο προς τιμήν του Σολωμού Σολωμού ολοκληρώνεται, όμως περιμένουν νέα άδεια για να το αναρτήσουν λόγω της αλλαγής κυβερνήσεως

- Στις 21 Νοεμβρίου ξεκινούν τις εμφανίσεις τους, ο Νότης με τον Γιώργο Μαζωνάκη, στο « ΓΚΑΖΙ ΕΝ ΠΛΩ » όπως μετονομάστηκε το κέντρο(αφού είχε μετατρέψει τη σκηνή σε ένα καράβι), ένα δίδυμο φωτιά που τράβηξε πολύ τον κόσμο της νυκτερινής Αθήνας!

2003

- Οι εμφανίσεις στο ΓΚΑΖΙ ΕΝ ΠΛΩ τελειώνουν στις 8 Μαρτίου, οι οποίες γνώρισαν πολύ μεγάλη επιτυχία και τα 64 βράδια που το κέντρο ήταν ανοιχτό!

- Για το καλοκαίρι κανονίζεται να φτιαχτεί ένα πλοίο σε συναυλιακό χώρο (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) που θα γυρίσει όλη την νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα με το Νότη να δίνει συναυλίες! Η περιοδεία θα ολοκληρωνόταν με συναυλίες και στην Κύπρο!

Το Υπουργεί Εμπορικής Ναυτιλίας εγκρίνει αυτό το νέο και πρωτότυπο εγχείρημα!

- Η παρουσίαση του σκάφους « NOTIS ΕΝ ΠΛΩ » γίνεται στην μαρίνα Φλοίσβου, μια μέρα πριν ξεκινήσουν για τις συναυλίες. Την επομένη(11/7) το σκάφος ξεκινάει για τον πρώτο του σταθμό που είναι η Κόρινθος. Λίγο πριν φτάσει στο λιμάνι έρχεται ανακοίνωση από το τελωνείο, που είναι υπεύθυνο για το λιμάνι, ότι το σκάφος δεν μπορεί να δέσει γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις! Το σκάφος ξαναγυρίζει λοιπόν στον Πειραιά, προκειμένου να προσκομιστούν οι σχετικές άδειες, αφού αυτό το πρόβλημα θα το αντιμετώπιζαν και σε άλλα λιμάνια.

- Στις αρχές Αυγούστου ανακοινώνεται από τη δισκογραφική εταιρία του Νότη, ότι μετά από επίπονη προσπάθεια από τους επιχειρηματίες που είχαν αναλάβει την παραγωγή του « NOTIS ΕΝ ΠΛΩ », δεν κατάφεραν να πάρουν τις άδειες από τα λιμάνια, αφού τα εμπόδια ήταν τρομακτικά και αξεπέραστα! Αυτό είχε σαν συνέπεια την ακύρωση όλων των συναυλιών! Καμία συναυλία αυτής της περιοδείας δεν πραγματοποιήθηκε! Τα λόγια του Νότη «Κρίμα που στην πατρίδα μας ότι νέο είναι καταδικασμένο εκ των προτέρων»! Πάλι διάφορα έντυπα έγραψαν ότι κάποιες έγιναν και δεν πήγε πολύ κόσμος και γι' αυτό ακυρώθηκαν και άλλα παρόμοια, φυσικά όλα αυτά ήταν ψεύδη!!!

- Ο Νότης στο τέλος του καλοκαιριού πηγαίνει στην Αγγλία, όπου την 1 η Σεπτεμβρίου υποβάλλεται σε εγχείρηση αφαίρεσης πολύποδα στον λαιμό! Μια ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε 2 χρόνια και κανείς εδώ στην Ελλάδα δεν την είχε διαγνώσει! Η εγχείρηση ήταν επιτυχής και μετά από 9 μέρες πλήρη αφωνία ο λαιμός του επανήλθε πλήρως!

- Όμως έχει ανακοινώσει από τον Ιούνιο ότι δεν θα εμφανιστεί το χειμώνα πουθενά για πολλούς λόγους! Ο πρώτος είναι ο προαναφερθής, ένας ακόμα ήταν ότι ήθελε να ζήσει περισσότερες στιγμές με την οικογένεια του αφού τα τελευταία 18 χρόνια εργαζόταν ασταμάτητα! Ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος ήταν ότι ήθελε να κτίσει το σπίτι του αφού τόσα χρόνια έμενε στο νοίκι!

- Στα τέλη Νοεμβρίου κλείνει συμφωνία να εμφανιστεί στα «ΑΣΤΕΡΙΑ» από τα τέλη Απριλίου και για 32 παραστάσεις! Βέβαια όλο αυτό το διάστημα που δεν θα εργάζεται θα μαζεύει τραγούδια για τον επόμενο δίσκο του! Πάλι διάφορα έντυπα γράφουν ότι ο Νότης τέλειωσε σαν καλλιτέχνης και διάφορα παρόμοια, δυστυχώς για αυτούς ο Νότης είναι εδώ και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα!!!

2004

- Στις 13 Μαΐου ξεκινούν οι παραστάσεις στα « ΑΣΤΕΡΙΑ » με την Ευδοκία και τους C: Real ! Οι εμφανίσεις γνωρίζουν τεράστια επιτυχία, ειδικά η ημέρα της έναρξης θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων, φυσικά και του Νότη!

- Στις 19 Μαΐου όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί (Ελλάδας και Κύπρου) μπορούν να κατεβάσουν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του το νέο του τραγούδι («Δένδρο» και μετά από λίγες μέρες και το «Όπως») πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

- Στις 21 Ιουνίου κυκλοφόρησε ο επόμενος δίσκος του Νότη με τίτλο « ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ » με παραγωγό αυτή τη φορά τον Μανώλη Βλάχο, ένας δίσκος που έχει γίνει ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ξεπέρασε τις 40.000 πωλήσεις αντιτύπων!

- Το πρόγραμμα θα πάρει παράταση μέχρι τις 24 Ιουλίου (συμπληρώνει 42 βραδιές απόλυτης διασκέδασης) και άνετα θα μπορούσε να κρατήσει κι άλλο αν δεν υπήρχε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο αδελφός του!

- Στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου κανονίζει να κάνει 2 συναυλίες στην Κύπρο, στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. Πηγαίνει στην Κύπρο όπου του γίνεται και απονομή ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ για τις πωλήσεις εκεί! Γίνονται οι συναυλίες όπου στέφονται με απόλυτη επιτυχία αφού περισσότερα από 20.000 άτομα παρευρέθηκαν και στις δύο!!!

- Όμως τα χαράματα της επομένης της συναυλίας της Λεμεσού έρχονται τα θλιβερά νέα ότι ο αδελφός του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, και ο Νότης παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και επιστρέφει στην Αθήνα! Καλό ταξίδι Γιώργο…

- Αλλά ο Νότης δεν το βάζει κάτω και ξεκινάει τις προετοιμασίες για τις εμφανίσεις στο « ΕΝΑΣΤΡΟΝ » (νέος χώρος), αφού είχε ήδη κλείσει συμφωνία να εμφανιστεί σε αυτό το νεοανεγερθέντα νυκτερινό κέντρο! Μαζί του θα εμφανιστεί η Μαριάντα Πιερίδη και οι «C osmos ».

- Στις 16 Νοεμβρίου και μέσα σε πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα έγινε η απονομή των 34 πλατινένιων δίσκων στον Νότη και στους δημιουργούς των τραγουδιών που περιέχονται στο δίσκο «Με αγάπη ότι κάνεις» αλλά και στο «Ας μιλήσουν τα τραγούδια». Ο Νότης κάλεσε όλους τους δημιουργούς στο «Ρεβαϊζι», μια Κρητική ταβέρνα στο λιμάνι του Πειραιά, η οποία ήταν το αγαπημένο στέκι του αδελφού του, Γιώργου.

- Στις 22 Νοεμβρίου πηγαίνει ως καλεσμένος στον Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα μεταξύ «Βετεράνων Ολυμπιακού-Καλλιτέχνες, Δημοσιογράφοι», που γίνεται για την κάλυψη εξόδων νοσηλείας 11χρονου κοριτσιού σε Ιατρικό Κέντρο του εξωτερικού, που φυσικά και ο Νότης συνεισφέρει με οικονομική βοήθεια!

- Αρχές Δεκεμβρίου επανακυκλοφορεί ο τελευταίος δίσκος του Νότη με την προσθήκη ενός τραγουδιού σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη το «Η Μπαλάντα των Χριστουγέννων»!

- Στις 9 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι παραστάσεις σε αυτόν το νέο χώρο με μεγάλη επιτυχία! Σε αυτόν το χώρο μπαίνουν και καινούργια στοιχεία από αυτά που συνηθίζονται στα νυκτερινά κέντρα, δηλαδή στον προθάλαμο υπάρχουν καναπέδες όπου μπορείς να πάρεις καφέ!

2005

- Οι εμφανίσεις στον « ΕΝΑΣΤΡΟΝ » τελειώνουν στις 9 Απριλίου έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία, αφού το κέντρο και τα 66 βράδια που ήταν ανοιχτό, ήταν ασφυκτικά γεμάτο!!!

- Αμέσως μετά στις 16 Απριλίου ο Νότης δίνει συναυλία στο Λονδίνο στο « WEMBLEY ARENA PAVILLION », όπου για μια ακόμα φορά η συναυλία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία αφού πάνω από 5.000 άτομα τον αποθέωναν!

- Στη Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει και δημιουργείται ένας καινούριος χώρος όπου θα ονομάζεται και αυτός « ΕΝΑΣΤΡΟΝ » και θα ξεκινήσει εκεί εμφανίσεις ο Νότης στις 19 Μαΐου. Μαζί του θα ανέβει και όλο το σχήμα που ήταν μαζί του το χειμώνα στην Αθήνα! Οι 22 εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν τεράστια επιτυχία και ολοκληρώνονται στις 25 Ιουνίου!

- Στις 27 Ιουνίου ο Νότης ξεκινάει μια μικρή περιοδεία(7 χρόνια μετά από την προηγούμενη) των 7 συναυλιών σε 7 πόλεις της Ελλάδος που τελειώνουν στις 7/7/2005! Η περιοδεία ξεκίνησε από την Ξάνθη με 2.900 άτομα ακολούθησαν η Λάρισα(28/6) με 6.000 άτομα, η Κέρκυρα(30/6) με 5.000 άτομα, τα Ιωάννινα(1/7) με 5.800 άτομα, η Πάτρα(3/7) με 9.000 άτομα, η Ρόδος(5/7) με 5.000 άτομα και ολοκληρώθηκαν στο Ηράκλειο με 12.000 άτομα. Η περιοδεία όπως φαίνεται και από την προσέλευση του κόσμου γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία!

- Για τον χειμώνα κανονίζει να εμφανιστεί για 2 η χρονιά στο « ΕΝΑΣΤΡΟΝ » και πάλι μαζί με τη Μαριάντα Πιερίδη.

- Αρχές φθινοπώρου ξεκινάει την προετοιμασία του επόμενου δίσκου του!

- Οι εμφανίσεις στο « ΕΝΑΣΤΡΟΝ » ξεκινούν στις 7 Δεκεμβρίου!

- Ο αναμενόμενος δίσκος κυκλοφορεί στις 16 Δεκεμβρίου με τίτλο « ΑΝΑ…ΓΕΝΝΗΣΙΣ » με παραγωγό τον Μανώλη Βλάχο και περιέχει 16 καινούρια τραγούδια και ένα ακόμα σε διασκευή! Ο δίσκος κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις. Η πρώτη μόνος του ο δίσκος, η δεύτερη ο δίσκος και ένα DVD με συνέντευξη, εικόνες από τις πρόβες στο κέντρο αλλά και από το studio και η 3η ο δίσκος σε μορφή dual - disk (δίσκος διπλής όψεως ήχου και εικόνας). Ο δίσκος έχει γίνει ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ξεπέρασε τις 40.000 πωλήσεις αντιτύπων! .

2006

- Στις 16 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή του ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ δίσκου του Νότη στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ.

Ο Νότης ερμήνευσε όλα τα τραγούδια του δίσκου και αποθεώθηκε από περισσότερα από 3.500 άτομα που κατέκλισαν το κέντρο!

- Στις 15 Απριλίου ολοκληρώνεται αυτή η μεγάλη περίοδος διασκέδασης, όπου και οι 72 βραδιές στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ, ανέδειξαν το σχήμα πρωταθλητή στη ν

Φωτογραφίες Σφακιανάκης Νότης

Σχολιά

Jera — Action requires kwnolegde, and now I can act! 09 August 2011

oudjhbhvtrz — AB8Ceq <a href="http://mufsllaognic.com/">mufsllaognic</a> 10 August 2011

lnakwcia — IULn4U , [url=http://hsmbtbjomdzx.com/]hsmbtbjomdzx[/url], [link=http://cfojxmovsmmr.com/]cfojxmovsmm 10 August 2011

Urson0Xk — 9MkgB2 http://www.2KFk8UxzgR3t2CjpiGYlWRZr9NzJwIs8.com 29 December 2011

Yidqnsml — I'd like to apply for this job <a href=" http://www.hatena.ne.jp/LorazepamOrder/ ">Lorazepam Order </ 30 December 2011

Rzilpbtn — I work for a publishers <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyDiazepamInUk/ ">Buy Diazepam In Uk </a> 30 December 2011

Dpudevfb — Gloomy tales <a href=" http://CheapLeagalKlonopinsOnlinebe.blogbus.com/logs/181980027.html ">Cheap Le 30 December 2011

Tzykqdwq — Free medical insurance <a href=" http://ClonazepamC14Mse.posterous.com ">Clonazepam C 14 M </a> 351 30 December 2011

Ypzgiwqc — Why did you come to ? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/PakistanCodPharmaciesWithLor/ ">Pakistan Cod 30 December 2011

Ygdtinar — I didn't go to university <a href=" http://Clonazepam1MgUseskis.blogbus.com/logs/181571454.html ">Clo 30 December 2011

Zliiytve — I've lost my bank card <a href=" http://GenericLorazepam.blog.cz/ ">Generic Lorazepam </a> xovy <a h 30 December 2011

Tewhguos — Why did you come to ? <a href=" http://DiazepamWithoutAPrescription.blog.cz/ ">Diazepam Without A Pre 30 December 2011

Cmaoutcq — I'd like to open an account <a href=" http://www.hatena.ne.jp/PrescriptionDrugsDiazepamyb/ ">Prescrip 30 December 2011

Dtgmnwom — Another service? <a href=" http://LorazepamOverseasOyu.blogoak.com/?postarch=2 ">Lorazepam Overseas O 30 December 2011

Elsaupgk — We'll need to take up references <a href=" http://Clonazepam2mgTabletsAndInsooa.blogbus.com/logs/1815 30 December 2011

Rixkqtat — I'd like to order some foreign currency <a href=" http://Clonazepam5mgDescriptionOfPieu.posterous.com 30 December 2011

Tomtrrpx — When can you start? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/DiazepamNoPrescriptionNeededei/ ">Diazepam No P 30 December 2011

Hqqtuwcv — How do you spell that? <a href=" http://5MgLorazepamlyj.blogoak.com/?postarch=2 ">5 Mg Lorazepam </a> 30 December 2011

Hqqtuwcv — How do you spell that? <a href=" http://5MgLorazepamlyj.blogoak.com/?postarch=2 ">5 Mg Lorazepam </a> 30 December 2011

Fvcszist — I'm at Liverpool University <a href=" http://5MgClonazepam2530.posterous.com ">5 Mg Clonazepam 2530 < 30 December 2011

Ifhaqwod — I've got a full-time job <a href=" http://BuyKlonopinNoRxsy.blogbus.com/logs/181971430.html ">Buy Klo 30 December 2011

Fxewxhpw — About a year <a href=" http://ClonazepamFederalExpressUSPr.blog.cz/ ">Clonazepam Federal Express U S 30 December 2011

Xaiplwpl — I wanted to live abroad <a href=" http://OvernightKlonopinOor.blogoak.com/?postarch=2 ">Overnight Klo 30 December 2011

Ldzlpapp — A book of First Class stamps <a href=" http://WhereCanIBuyDiazepem.blogoak.com/?postarch=2 ">Where Ca 30 December 2011

Nclexaxm — Do you know each other? <a href=" http://BuyDiazepamOvernightju.blogbus.com/logs/181791736.html ">Bu 30 December 2011

Qmxojwow — Accountant supermarket manager <a href=" http://CheapestDiazepamNook.blogoak.com/?postarch=2 ">Cheape 30 December 2011

Poinzftb — I was born in Australia but grew up in England <a href=" http://Diazepam10MgUspsOnlineConsul.blog.cz/ 30 December 2011

Redzbifm — I'll send you a text <a href=" http://2MgOfDiazepamqi.blogbus.com/logs/181855700.html ">2 Mg Of Diaze 30 December 2011

Hztyhecm — Would you like a receipt? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/ClonazepamGeneric/ ">Clonazepam Generic < 30 December 2011

Qdrfvvkl — What company are you calling from? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Klonopin5MgPicture/ ">Klonopin 5 30 December 2011

Xszazplr — What's the last date I can post this to to arrive in time for Christmas? <a href=" http://www.hatena 30 December 2011

Fvdwgmis — This is the job description <a href=" http://Klonopin5MgComparedToXanaxumy.blogbus.com/logs/181993797 30 December 2011

Nrfhjahz — Can I use your phone? <a href=" http://DiazepamWithAPrescriptionus.blogbus.com/logs/181879975.html "> 30 December 2011

Hsteixqb — Best Site Good Work <a href=" http://KlonopinBuyPrescriptionoco.blog.cz/ ">Klonopin Buy Prescription 30 December 2011

Hsteixqb — Best Site Good Work <a href=" http://KlonopinBuyPrescriptionoco.blog.cz/ ">Klonopin Buy Prescription 30 December 2011

Atxbjpns — Do you know what extension he's on? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Lorazepam1mgStreetValue/ ">Lora 30 December 2011

Lvzkmjdn — Can I call you back? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyingKlonopin/ ">Buying Klonopin </a> keobqa 30 December 2011

Xckwdcuj — Until August <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyKlonopinCheckingAccount/ ">Buy Klonopin Checking Ac 30 December 2011

Hexpfiuk — I like watching football <a href=" http://Diazepam5mgReallyWdi.blogoak.com/?postarch=2 ">Diazepam 5mg 30 December 2011

Hexpfiuk — I like watching football <a href=" http://Diazepam5mgReallyWdi.blogoak.com/?postarch=2 ">Diazepam 5mg 30 December 2011

Wnyzqega — I work here <a href=" http://www.hatena.ne.jp/GenericNamesOfKlonopin/ ">Generic Names Of Klonopin </a 30 December 2011

Rbazabyo — The United States <a href=" http://KlonopinNoPrescriptionduk.blog.cz/ ">Klonopin No Prescription </a> 30 December 2011

Mcsaxfzc — History <a href=" http://Klonopin5MgPicture.posterous.com ">Klonopin 5 Mg Picture </a> 94258 <a href 30 December 2011

Jkpjabud — I came here to study <a href=" http://BuyDiazepamOvernight.posterous.com ">Buy Diazepam Overnight </a 30 December 2011

Ezwnocep — We went to university together <a href=" http://CostOfGenericKlonopin.blog.cz/ ">Cost Of Generic Klon 30 December 2011

Oegiltsq — Can you hear me OK? <a href=" http://PersonalRatingsOnGenericVali.blog.cz/ ">Personal Ratings On Gene 30 December 2011

Kteplnwc — I'd like to open an account <a href=" http://PharmacologyShelf-LifeOfLora.blog.cz/ ">Pharmacology She 30 December 2011

Akocdtac — I hate shopping <a href=" http://Mg4Clonazepam.blog.cz/ ">Mg 4 Clonazepam </a> hxem <a href=" http:/ 30 December 2011

Ikkamndx — Another year <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Clonazepam1mgTabMylanij/ ">Clonazepam 1mg Tab Mylan </ 30 December 2011

Ikkamndx — Another year <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Clonazepam1mgTabMylanij/ ">Clonazepam 1mg Tab Mylan </ 30 December 2011

Evdclten — In tens, please (ten pound notes) <a href=" http://ClonazepamBuyNoPreye.blogoak.com/?postarch=2 ">Clo 30 December 2011

Vyxufbrr — Could you ask her to call me? <a href=" http://BuyDiazepamWithAnECheck.blog.cz/ ">Buy Diazepam With A 30 December 2011

Amqojuvk — Accountant supermarket manager <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Diazepam5MgWhiteati/ ">Diazepam 5 Mg 30 December 2011

Amqojuvk — Accountant supermarket manager <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Diazepam5MgWhiteati/ ">Diazepam 5 Mg 30 December 2011

Fuhypzhc — Where's the postbox? <a href=" http://DiazepamNoPrescripje.blogoak.com/?postarch=2 ">Diazepam No Pres 30 December 2011

Nwnbhlmr — I want to make a withdrawal <a href=" http://Diazepam2MgTablets.blog.cz/ ">Diazepam 2 Mg Tablets </a> 30 December 2011

Xhxeddjy — I'm a housewife <a href=" http://PrescriptionDCLorazepamAlpro.blogbus.com/logs/182156127.html ">Presc 30 December 2011

Nldwinpl — I like watching football <a href=" http://NoPrescriptionNoMembershipDi.blog.cz/ ">No Prescription No 30 December 2011

Mogmeetq — Sorry, I ran out of credit <a href=" http://ClonazepamWithNoPrescriptiooly.blogbus.com/logs/181578152 30 December 2011

Pkdssmie — I can't get a dialling tone <a href=" http://BuyLorazepamOnlineCheapPrice.blog.cz/ ">Buy Lorazepam On 30 December 2011

Iijsnxpv — I'm not working at the moment <a href=" http://Lorazepam4mgPill.posterous.com ">Lorazepam 4mg Pill </ 30 December 2011

Iijsnxpv — I'm not working at the moment <a href=" http://Lorazepam4mgPill.posterous.com ">Lorazepam 4mg Pill </ 30 December 2011

Yucxskxf — Enter your PIN <a href=" http://Lorazepam2mgMlConcPrescribin.posterous.com ">Lorazepam 2mg Ml Conc Pr 30 December 2011

Rvnizzyt — Hold the line, please <a href=" http://BestGenericClonazepamad.blogbus.com/logs/181628821.html ">Best 30 December 2011

Rvnizzyt — Hold the line, please <a href=" http://BestGenericClonazepamad.blogbus.com/logs/181628821.html ">Best 30 December 2011

Qccnzzsk — What sort of music do you like? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyClonazepamForeignup/ ">Buy Clona 30 December 2011

Zcbwjoti — How do you do? <a href=" http://LorazepamAtivanGeneric.blog.cz/ ">Lorazepam Ativan Generic </a> jxvs 30 December 2011

Gaalswrr — Yes, I play the guitar <a href=" http://www.hatena.ne.jp/KlonopinNoPrescriptiony/ ">Klonopin No Presc 30 December 2011

Gaalswrr — Yes, I play the guitar <a href=" http://www.hatena.ne.jp/KlonopinNoPrescriptiony/ ">Klonopin No Presc 30 December 2011

Yhicbnyh — How do you do? <a href=" http://LorazepamIndiaPharmacyri.blogbus.com/logs/182193165.html ">Lorazepam 30 December 2011

Vqapyunl — What's the last date I can post this to to arrive in time for Christmas? <a href=" http://Clonazepam 30 December 2011

Fvgelkdk — How long have you lived here? <a href=" http://InjectingLorazepam2mgSolutiek.blogbus.com/logs/1821573 30 December 2011

Zynrxmrx — I came here to work <a href=" http://www.hatena.ne.jp/LorazepamWithoutPrescription/ ">Lorazepam Witho 30 December 2011

Mzgmsndc — What university do you go to? <a href=" http://CheapDiazepamasi.posterous.com ">Cheap Diazepam </a> 30 December 2011

Urtxgpmn — The line's engaged <a href=" http://ClonazepamGenericPgu.blogoak.com/?postarch=2 ">Clonazepam Generic 31 December 2011

Gshbhxiu — Very interesting tale <a href=" http://www.hatena.ne.jp/OrderLorazepam/ ">Order Lorazepam </a> qqwn 31 December 2011

Oimfppku — How long are you planning to stay here? <a href=" http://PharmacologicalActionOfDiazyne.blogbus.com/l 31 December 2011

Qcipvzkq — We were at school together <a href=" http://DiazepamDog10mg.blog.cz/ ">Diazepam Dog 10mg </a> %-] <a 31 December 2011

Kijamkcg — Have you got a current driving licence? <a href=" http://CheapDiazepamOnlinedir.blogbus.com/logs/1818 31 December 2011

Klhbbwph — What's the exchange rate for euros? <a href=" http://StreetValue1MgKlonopinor.blogbus.com/logs/181997 31 December 2011

Lzvezqnu — I'd like to open a personal account <a href=" http://www.hatena.ne.jp/PictureOf1mgClonazepam/ ">Pictu 31 December 2011

Eutkpgky — Get a job <a href=" http://BuyRoche10mgDiazepamabu.posterous.com ">Buy Roche 10mg Diazepam </a> 4868 31 December 2011

Dbvsrzdc — What do you want to do when you've finished? <a href=" http://LorazepamBuygo.blogbus.com/logs/1820904 31 December 2011

Osvwahwg — What do you do for a living? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Mg4Clonazepam/ ">Mg 4 Clonazepam </a> 31 December 2011

Rlupokqn — I was born in Australia but grew up in England <a href=" http://Lorazepam20Mgjal.blog.cz/ ">Lorazepam 31 December 2011

Qxvpveqe — Your account's overdrawn <a href=" http://BuyDiazepamOnlineNoPrescript.blog.cz/ ">Buy Diazepam Online 31 December 2011

Fkoydrdy — Can you hear me OK? <a href=" http://RecetasOnlineKlonopin.blog.cz/ ">Recetas Online Klonopin </a> : 31 December 2011

Fkoydrdy — Can you hear me OK? <a href=" http://RecetasOnlineKlonopin.blog.cz/ ">Recetas Online Klonopin </a> : 31 December 2011

Rfkahydz — What's your number? <a href=" http://BuyDiazepamNoPrescription.posterous.com ">Buy Diazepam No Prescr 31 December 2011

Qiujtdbe — It's funny goodluck <a href=" http://BuyDiazepamShotef.blogbus.com/logs/181792375.html ">Buy Diazepam 31 December 2011

Mzucsvuu — The manager <a href=" http://Clonazepam5Mgil.blogbus.com/logs/181566064.html ">Clonazepam 5 Mg </a> 31 December 2011

Rwbrzxgd — Could I have an application form? <a href=" http://OnlinePharmacyComparisonDiaz.posterous.com ">Onlin 31 December 2011

Fjsnvmfs — I'm retired <a href=" http://ClonazepamNoPrescriptionFede.posterous.com ">Clonazepam No Prescription 31 December 2011

Qajotwxo — Could you tell me my balance, please? <a href=" http://CheapestDiazepamNoPrescriptiasa.blog.cz/ ">Che 31 December 2011

Swkryanf — Not in at the moment <a href=" http://NoPrescriptionRequiredClonaz.blog.cz/ ">No Prescription Require 31 December 2011

Pnpiapys — Thanks funny site <a href=" http://www.hatena.ne.jp/ClorazepamWithoutPrescriptio/ ">Clorazepam Withou 31 December 2011

Kbkxdcgk — I'll put him on <a href=" http://KlonopinBuy.blog.cz/ ">Klonopin Buy </a> :[[ <a href=" http://BuyGe 31 December 2011

Tmrhovty — I love this site <a href=" http://Mg4ClonazepamKnockYouOut.blog.cz/ ">Mg 4 Clonazepam Knock You Out < 31 December 2011

Kbfqzhnh — I have my own business <a href=" http://DiazepamBuySwedene.blogbus.com/logs/181811152.html ">Diazepam 31 December 2011

Roywdzta — Best Site good looking <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Clonazepam1mgUseseo/ ">Clonazepam 1mg Uses < 31 December 2011

Apgazlsg — Go travelling <a href=" http://KlonopinFromUsPharmacy.blog.cz/ ">Klonopin From Us Pharmacy </a> :-) 31 December 2011

Jhpxokqi — I'm doing an internship <a href=" http://KlonopinOrderWithoutRxu.blogbus.com/logs/182046223.html ">Kl 31 December 2011

Qwgjydwe — Yes, I play the guitar <a href=" http://www.hatena.ne.jp/GenericKlonopin93834/ ">Generic Klonopin 938 31 December 2011

Xfczrjdt — I can't get a dialling tone <a href=" http://BuyClonazepamOvernightDelive.posterous.com ">Buy Clonaze 31 December 2011

Bycrhumb — I was born in Australia but grew up in England <a href=" http://StreetValue1MgKlonopin.posterous.com 31 December 2011

Bycrhumb — I was born in Australia but grew up in England <a href=" http://StreetValue1MgKlonopin.posterous.com 31 December 2011

Qaqhxvpk — Gloomy tales <a href=" http://BuyDiazepamInUkoc.blogbus.com/logs/181773423.html ">Buy Diazepam In Uk 31 December 2011

Iiotqoyh — I love the theatre <a href=" http://Clonazepam1mg274LittleBlueago.blogbus.com/logs/181542554.html ">C 31 December 2011

Lvaolztt — I went to <a href=" http://BuyDiazepamForCheapyk.blogbus.com/logs/181769868.html ">Buy Diazepam For 31 December 2011

Zrjwheha — I'm about to run out of credit <a href=" http://www.hatena.ne.jp/DiazepamValiumNoPrescriptionel/ ">Di 31 December 2011

Fjatyizb — Which year are you in? <a href=" http://SafelyPurchaseDiazepamOnlinemed.posterous.com ">Safely Purcha 31 December 2011

Fjatyizb — Which year are you in? <a href=" http://SafelyPurchaseDiazepamOnlinemed.posterous.com ">Safely Purcha 31 December 2011

Ezttuysp — Some First Class stamps <a href=" http://Clonazepam1mgTabletsImages.posterous.com ">Clonazepam 1mg Ta 31 December 2011

Tzjjtsry — Where do you live? <a href=" http://HowManyMgDoClonazepamu.blog.cz/ ">How Many Mg Do Clonazepam </a> 31 December 2011

Peffkxlc — I'm interested in <a href=" http://www.hatena.ne.jp/ClonazepamGenericPricehy/ ">Clonazepam Generic P 31 December 2011

Peffkxlc — I'm interested in <a href=" http://www.hatena.ne.jp/ClonazepamGenericPricehy/ ">Clonazepam Generic P 31 December 2011

Qiixgbcu — How many more years do you have to go? <a href=" http://ClonazepamBuy.blog.cz/ ">Clonazepam Buy </a> 31 December 2011

Kgmafrtt — Remove card <a href=" http://BuyKlonopinFedexgyr.blogbus.com/logs/181967869.html ">Buy Klonopin Fedex 31 December 2011

Obfyrbpu — I'm a trainee <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyClonazepam/ ">Buy Clonazepam </a> fnas <a href=" 31 December 2011

Rgufkxvp — Incorrect PIN <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Clonazepam05MgVsXaxax/ ">Clonazepam 05 Mg Vs Xaxax </ 31 December 2011

Rckqnfzi — Yes, I play the guitar <a href=" http://OrderingKlonopinOnline.blog.cz/ ">Ordering Klonopin Online </ 31 December 2011

Dzolewva — I work for myself <a href=" http://DiazepamOnlinePrescription.posterous.com ">Diazepam Online Prescri 31 December 2011

Cirvfnwc — Could you please repeat that? <a href=" http://Lorazepam2mgMlConcig.blogoak.com/?postarch=2 ">Lorazep 31 December 2011

Ptbtogje — How much notice do you have to give? <a href=" http://OnlineDiazepam.blog.cz/ ">Online Diazepam </a> 31 December 2011

Ylxgzymu — Have you got a telephone directory? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/ClonazepamUsPharmacyNoPrescrim/ 31 December 2011

Sgudgtkv — The United States <a href=" http://BuyKlonopinNoPrescriptionMex.posterous.com ">Buy Klonopin No Presc 31 December 2011

Vbhnsitv — Stolen credit card <a href=" http://OrderClonazepamCheapOnlineob.blogbus.com/logs/181537476.html ">Or 31 December 2011

Wzvedusz — i'm fine good work <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyClonazepamOvernightDelivesa/ ">Buy Clonazepam 31 December 2011

Pmxvbwfd — I'd like to speak to someone about a mortgage <a href=" http://PrescriptionForKlonopinyl.blogbus.com/ 31 December 2011

Umtzsiwf — I live in London <a href=" http://BuyDiazepamNoPrescriptionSaf.blog.cz/ ">Buy Diazepam No Prescriptio 31 December 2011

Ktvckphm — We work together <a href=" http://www.hatena.ne.jp/DiazepamOnlinene/ ">Diazepam Online </a> =-O <a h 31 December 2011

Flluleqz — This is your employment contract <a href=" http://NameForGenericKlony.blogoak.com/?postarch=2 ">Name 31 December 2011

Sbwjjldj — I don't like pubs <a href=" http://DiazepamFromMexicanPharmacia.blogbus.com/logs/181959458.html ">Dia 31 December 2011

Lowdauze — Nice to meet you <a href=" http://BuyKlonopineq.blogbus.com/logs/181966958.html ">Buy Klonopin </a> 31 December 2011

Msjhbrys — I've only just arrived <a href=" http://www.hatena.ne.jp/OrderLorazepamEcheck/ ">Order Lorazepam Eche 31 December 2011

Stoapyyh — Accountant supermarket manager <a href=" http://Buy10MgDiazepamOnline.posterous.com ">Buy 10 Mg Diaze 31 December 2011

Wefztujf — My battery's about to run out <a href=" http://BuyKlonopinOnlineNap.blogoak.com/?postarch=2 ">Buy Klo 31 December 2011

Vqtomrgx — A packet of envelopes <a href=" http://Clonazepam1MgTabMyur.blogoak.com/?postarch=2 ">Clonazepam 1 Mg 31 December 2011

Dnqqdwic — I never went to university <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Klonopin05mgPrices/ ">Klonopin 05mg Pric 31 December 2011

Adiggdgz — I'd like some euros <a href=" http://BuyLorazepamOvernightjy.blogbus.com/logs/182088535.html ">Buy Lo 31 December 2011

Gqzfppra — Could I have a statement, please? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Klonopin1Mg/ ">Klonopin 1 Mg </a> 31 December 2011

Jccfdoon — I'll call back later <a href=" http://DiazepamCheap.posterous.com ">Diazepam Cheap </a> 2699 <a href 31 December 2011

Dzliiqqu — What qualifications have you got? <a href=" http://CheapLorazepam.blog.cz/ ">Cheap Lorazepam </a> fy 31 December 2011

Uswnvoxw — I'd like to send this letter by <a href=" http://PicturesOfGenericKlonopinpa.blogbus.com/logs/182038 31 December 2011

Fvndijke — We'd like to offer you the job <a href=" http://Clonazepam05MgPicti.blogoak.com/?postarch=2 ">Clonaze 31 December 2011

Uswnvoxw — I'd like to send this letter by <a href=" http://PicturesOfGenericKlonopinpa.blogbus.com/logs/182038 31 December 2011

Gkntygzn — I study here <a href=" http://PharmaciesOnlineWiny.blogoak.com/?postarch=2 ">Pharmacies Online With L 31 December 2011

Nsdyqfku — I can't get through at the moment <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyRavizeeClonazepam/ ">Buy Raviz 31 December 2011

Nsdyqfku — I can't get through at the moment <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyRavizeeClonazepam/ ">Buy Raviz 31 December 2011

Bprdnonn — I'm interested in <a href=" http://Diazepam10MgTabletsJpeeDrugsqid.blog.cz/ ">Diazepam 10 Mg Tablets 31 December 2011

Mzthjznq — What part of do you come from? <a href=" http://BuyRocheKlonopin05i.blogoak.com/?postarch=2 ">Buy Ro 31 December 2011

Ttnfrycr — Until August <a href=" http://BuyCarisoprodolDiazepamOnlin.blog.cz/ ">Buy Carisoprodol Diazepam Onlin 31 December 2011

Jexlqfcw — I'm doing a phd in chemistry <a href=" http://DiazepamPharmacyUsps.posterous.com ">Diazepam Pharmacy 31 December 2011

Bjyhiyee — Where do you come from? <a href=" http://PrescriptionClonazepamesi.blogbus.com/logs/181601592.html "> 31 December 2011

Nanwlcjm — We're at university together <a href=" http://Clonazepam5Mg.posterous.com ">Clonazepam 5 Mg </a> hhx 31 December 2011

Bodvrnzc — I'm unemployed <a href=" http://PakistanCodPharmaciesWithLor.blog.cz/ ">Pakistan Cod Pharmacies With 31 December 2011

Vbeuljxh — I'm only getting an answering machine <a href=" http://LorazepamTab05Mg.posterous.com ">Lorazepam Tab 31 December 2011

Jfzywqxw — US dollars <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Will5MgOfClonazepamba/ ">Will 5 Mg Of Clonazepam </a> 2 31 December 2011

Xpttxdwk — An accountancy practice <a href=" http://CheapestDiazepamNoPrescriptcet.blogbus.com/logs/181833947.ht 31 December 2011

Xpttxdwk — An accountancy practice <a href=" http://CheapestDiazepamNoPrescriptcet.blogbus.com/logs/181833947.ht 31 December 2011

Xgswjgmu — Stolen credit card <a href=" http://Clonazepam05MgTablets.blog.cz/ ">Clonazepam 05 Mg Tablets </a> 8 31 December 2011

Rogewlsy — I'd like to withdraw $100, please <a href=" http://DiazepamBuySweden.posterous.com ">Diazepam Buy Swe 31 December 2011

Vbfkqspq — International directory enquiries <a href=" http://LorazepamOnlinePrescriptionone.blogbus.com/logs/18 31 December 2011

Vkhvseri — Could you tell me my balance, please? <a href=" http://GenericKlonopinReviews.blog.cz/ ">Generic Klon 31 December 2011

Uplmthfd — A law firm <a href=" http://LorazepamPharmaceuticalCompa.posterous.com ">Lorazepam Pharmaceutical Com 31 December 2011

Uplmthfd — A law firm <a href=" http://LorazepamPharmaceuticalCompa.posterous.com ">Lorazepam Pharmaceutical Com 31 December 2011

Sxgikoye — Not available at the moment <a href=" http://Clonazepam5MgBuyan.blogbus.com/logs/181527579.html ">Clo 31 December 2011

Rjzhfvfy — Jonny was here <a href=" http://DiazepamWithoutAPrescription.posterous.com ">Diazepam Without A Presc 01 January 2012

Rjzhfvfy — Jonny was here <a href=" http://DiazepamWithoutAPrescription.posterous.com ">Diazepam Without A Presc 01 January 2012

Rmlbyeot — There's a three month trial period <a href=" http://ClonazepamDescription5mgYell.posterous.com ">Clon 01 January 2012

Ceoltljo — This is your employment contract <a href=" http://OnlineDiazepamEurope.posterous.com ">Online Diazepa 01 January 2012

Ryxqnikz — I'd like to send this letter by <a href=" http://NameForGenericKlonopino.blog.cz/ ">Name For Generic 01 January 2012

Rcrbxhln — I'm originally from Dublin but now live in Edinburgh <a href=" http://www.hatena.ne.jp/DiazepamOnline 01 January 2012

Cqffzxek — I'd like to withdraw $100, please <a href=" http://DiazepamCodOrMoneycy.blogoak.com/?postarch=2 ">Dia 01 January 2012

Zthnqiaj — Yes, I play the guitar <a href=" http://GenericBrandForKlonopinry.blogbus.com/logs/182013188.html ">G 01 January 2012

Ebfyrjjt — I'm a trainee <a href=" http://Diazepam10MgTabletsJpeeDrugute.blogbus.com/logs/181837573.html ">Diaz 01 January 2012

Szrqjuoc — A financial advisor <a href=" http://PictureOf1MgLorazeta.blogoak.com/?postarch=2 ">Picture Of 1 Mg L 01 January 2012

Jrviwxno — An accountancy practice <a href=" http://ChlorazepamGenericBrandNamesy.blogbus.com/logs/182159819.htm 01 January 2012

Lbuxlbuq — I'm doing an internship <a href=" http://DiazepamNoPrescription.blog.cz/ ">Diazepam No Prescription < 01 January 2012

Dgerqlny — I'd like to transfer some money to this account <a href=" http://EonlGenericKlonopinej.blogbus.com/lo 01 January 2012

Xsjwyoje — I'm sorry, I'm not interested <a href=" http://www.hatena.ne.jp/ValiumDiazepamUsNoPrescripti/ ">Valiu 01 January 2012

Kbcckkwe — Could I have an application form? <a href=" http://ClonazepamGeneric9yq.blogoak.com/?postarch=2 ">Clo 01 January 2012

Uromlorv — I'll put her on <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyClonazepamWithoutPerscripna/ ">Buy Clonazepam Wi 01 January 2012

Uromlorv — I'll put her on <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyClonazepamWithoutPerscripna/ ">Buy Clonazepam Wi 01 January 2012

Cudjcnca — What do you do for a living? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/PurchaseKlonopinOnline/ ">Purchase Klo 01 January 2012

Cudjcnca — What do you do for a living? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/PurchaseKlonopinOnline/ ">Purchase Klo 01 January 2012

Cudjcnca — What do you do for a living? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/PurchaseKlonopinOnline/ ">Purchase Klo 01 January 2012

Ejnwlnnh — I'd like to cancel this standing order <a href=" http://DiazepamSuspensionei.blogoak.com/?postarch=2 01 January 2012

Bjsjegyp — I'd like to open a business account <a href=" http://180MgOfKlonopinihy.blogoak.com/?postarch=2 ">180 01 January 2012

Zcvqojwk — How do you spell that? <a href=" http://ClonazepamDescription5mgYelidy.blogbus.com/logs/181549498.htm 01 January 2012

Boqbefww — I'd like to open a personal account <a href=" http://Mg5DiazepamPictures.blog.cz/ ">Mg5 Diazepam Pict 01 January 2012

Redzvbtu — Punk not dead <a href=" http://OrderKlonopinFromIndiada.blogbus.com/logs/182023324.html ">Order Klon 01 January 2012

Qlnaroyu — I'll call back later <a href=" http://Lorazepam4Mga.blogoak.com/?postarch=2 ">Lorazepam 4 Mg </a> 8) 01 January 2012

Swmskddz — Get a job <a href=" http://HowStrongIs2mgKlonil.blogoak.com/?postarch=2 ">How Strong Is 2mg Klonopin 01 January 2012

Swmskddz — Get a job <a href=" http://HowStrongIs2mgKlonil.blogoak.com/?postarch=2 ">How Strong Is 2mg Klonopin 01 January 2012

Zndreopd — Languages <a href=" http://2MgOfDiazepam.posterous.com ">2 Mg Of Diazepam </a> 8OOO <a href=" http:/ 01 January 2012

Zxpfrege — We were at school together <a href=" http://BuyLorazepamRxaki.blogoak.com/?postarch=2 ">Buy Lorazepam 01 January 2012

Zxpfrege — We were at school together <a href=" http://BuyLorazepamRxaki.blogoak.com/?postarch=2 ">Buy Lorazepam 01 January 2012

Oxbdizoc — Gloomy tales <a href=" http://Half-LifeOf10MgDiazepamequ.blogbus.com/logs/181839285.html ">Half-Life 01 January 2012

Egnggmst — I'm not interested in football <a href=" http://BuyDiazepam.posterous.com ">Buy Diazepam </a> %-P <a 01 January 2012

Flqclhur — I can't get through at the moment <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyClonazepamOnlineCanada/ ">Buy 01 January 2012

Pcwhyoeh — What do you like doing in your spare time? <a href=" http://DiazepamToBuyjy.blogbus.com/logs/18181471 01 January 2012

Mqzbwfct — What's the last date I can post this to to arrive in time for Christmas? <a href=" http://WhatIsClon 01 January 2012

Vhahcdkf — A few months <a href=" http://CheapGenericLorazepam.posterous.com ">Cheap Generic Lorazepam </a> %)) 01 January 2012

Itcwrxel — I'm a trainee <a href=" http://DiazepamWithoutAPrla.blogoak.com/?postarch=2 ">Diazepam Without A Pre 01 January 2012

Lqxaicmx — A company car <a href=" http://IsGenericKlonopinGlutenFree.posterous.com ">Is Generic Klonopin Gluten 01 January 2012

Qrqoqleg — Did you go to university? <a href=" http://LorazepamAtivanGenericybi.posterous.com ">Lorazepam Ativan 01 January 2012

Vakyximt — What part of do you come from? <a href=" http://Klonopin3MgGt.blog.cz/ ">Klonopin 3 Mg Gt </a> 0844 01 January 2012

Mnbvptzg — Do you have any exams coming up? <a href=" http://Mg5Lorazepam.blog.cz/ ">Mg 5 Lorazepam </a> 1023 < 01 January 2012

Dzdrrcus — How much is a First Class stamp? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/PakistanPharmaciesWithLorazeso/ "> 01 January 2012

Brhvuylh — I saw your advert in the paper <a href=" http://InformationOnApo-Llo.blogoak.com/?postarch=2 ">Inform 01 January 2012

Tastcsuw — Could I ask who's calling? <a href=" http://PrescriptionDrugLorazepamej.blogbus.com/logs/182122189.ht 01 January 2012

Xqzzxcla — I really like swimming <a href=" http://CheapClonazepamOnlineeke.posterous.com ">Cheap Clonazepam Onl 01 January 2012

Ymfzgmzh — It's serious <a href=" http://WalMart4Diazepam10ka.blogoak.com/?postarch=2 ">Wal Mart 4 Diazepam 10 M 01 January 2012

Bxafozcv — Hello good day <a href=" http://ClonazepamPricingRetailPharm.blog.cz/ ">Clonazepam Pricing Retail Pha 01 January 2012

Numqqabf — I was born in Australia but grew up in England <a href=" http://Clonazepam1mgUsesy.blog.cz/ ">Clonaze 01 January 2012

Bwxhdklq — A pension scheme <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Lorazepam10Mg/ ">Lorazepam 10 Mg </a> kwu <a href 01 January 2012

Bwxhdklq — A pension scheme <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Lorazepam10Mg/ ">Lorazepam 10 Mg </a> kwu <a href 01 January 2012

Ewtgwzct — I'd like to cancel this standing order <a href=" http://LorazepamGenericpob.blogoak.com/?postarch=2 " 01 January 2012

Eitdeuwj — I'd like to change some money <a href=" http://www.hatena.ne.jp/DiazepamCheapWithoutRxafi/ ">Diazepam 01 January 2012

Zoldmezg — I never went to university <a href=" http://Clonazepam1mgTableto.blogoak.com/?postarch=2 ">Clonazepam 01 January 2012

Zoldmezg — I never went to university <a href=" http://Clonazepam1mgTableto.blogoak.com/?postarch=2 ">Clonazepam 01 January 2012

Riyvsohc — We went to university together <a href=" http://www.hatena.ne.jp/CheapDiazepamOnlineNoPerscri/ ">Chea 01 January 2012

Zekycosb — this is be cool 8) <a href=" http://OrderOnlineLorazeppo.blogoak.com/?postarch=2 ">Order Online Loraz 01 January 2012

Zdxdmfyl — Lost credit card <a href=" http://PictureOfGenericKlonopin.blog.cz/ ">Picture Of Generic Klonopin </a 01 January 2012

Rlgrjglc — Can I take your number? <a href=" http://GenericNameForClonazepam.blog.cz/ ">Generic Name For Clonaze 01 January 2012

Rlgrjglc — Can I take your number? <a href=" http://GenericNameForClonazepam.blog.cz/ ">Generic Name For Clonaze 01 January 2012

Lekvoaqi — Would you like to leave a message? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/AtivanOnlineLorazepam/ ">Ativan 01 January 2012

Vlcpperc — I'd like some euros <a href=" http://CheapClonazepamCanada.posterous.com ">Cheap Clonazepam Canada </ 01 January 2012

Sdgsrcci — Canada>Canada <a href=" http://DiazepamWithAPrescription.blog.cz/ ">Diazepam With A Prescription </a> 01 January 2012

Ilgqswun — Who would I report to? <a href=" http://LorazepamPillDescription05msyc.blogbus.com/logs/182121316.htm 01 January 2012

Txkrkmon — I'll put her on <a href=" http://BuyingKlonopin.posterous.com ">Buying Klonopin </a> jyqixw <a href= 01 January 2012

Txkrkmon — I'll put her on <a href=" http://BuyingKlonopin.posterous.com ">Buying Klonopin </a> jyqixw <a href= 01 January 2012

Sxhtmupl — Where do you study? <a href=" http://PrescriptionDrugsDur.blogoak.com/?postarch=2 ">Prescription Drug 01 January 2012

Gratmstz — I don't know what I want to do after university <a href=" http://IndiaPharmacyKlonoky.blogoak.com/?po 01 January 2012

Fntmsewp — Sorry, I'm busy at the moment <a href=" http://HowMuchIs5mgOfDiazepamgas.blogbus.com/logs/181852577.h 01 January 2012

Ycesoqmg — A company car <a href=" http://CheapestLorazepamOnline.posterous.com ">Cheapest Lorazepam Online </a> 01 January 2012

Juytdnbg — We need someone with qualifications <a href=" http://WhereToBuyKlonopinWithoutPreim.posterous.com ">W 01 January 2012

Dkrqhqbn — I love the theatre <a href=" http://LorazepamGelGenericEquivalen.posterous.com ">Lorazepam Gel Generi 01 January 2012

Uhwlmigd — How much notice do you have to give? <a href=" http://Klonopin1Mgab.blogbus.com/logs/181994353.html " 01 January 2012

Uhwlmigd — How much notice do you have to give? <a href=" http://Klonopin1Mgab.blogbus.com/logs/181994353.html " 01 January 2012

Emgnqnxm — How long have you lived here? <a href=" http://WhatColorAre2MgKlonopinsire.blogbus.com/logs/181986665 01 January 2012

Mxgbiizm — Thanks for calling <a href=" http://www.hatena.ne.jp/KlonopinOnline/ ">Klonopin Online </a> 5446 <a 01 January 2012

Wjfppket — How many days will it take for the cheque to clear? <a href=" http://HasAnyoneOrderedKlad.blogoak.com 01 January 2012

Xbonznma — How would you like the money? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/UkDiazepamCheapura/ ">Uk Diazepam Che 01 January 2012

Gmxfyulx — Could I have a statement, please? <a href=" http://CheapClonazepamUku.blog.cz/ ">Cheap Clonazepam Uk 01 January 2012

Qyjjketp — We'd like to offer you the job <a href=" http://www.hatena.ne.jp/IvaxPharmaCompanyDiazepam10m/ ">Ivax 01 January 2012

Rdrlemml — When do you want me to start? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/GenericForLorazepam/ ">Generic For Lo 01 January 2012

Zhwuezly — A company car <a href=" http://OnlineLorazepamWithoutPrescik.blogbus.com/logs/182150580.html ">Online 01 January 2012

Zhwuezly — A company car <a href=" http://OnlineLorazepamWithoutPrescik.blogbus.com/logs/182150580.html ">Online 01 January 2012

Lfnssppj — I'd like some euros <a href=" http://Diazepam10Mgky.blogoak.com/?postarch=2 ">Diazepam 10 Mg </a> aw 01 January 2012

Lfnssppj — I'd like some euros <a href=" http://Diazepam10Mgky.blogoak.com/?postarch=2 ">Diazepam 10 Mg </a> aw 01 January 2012

Tafzekqj — Who do you work for? <a href=" http://VintagePharmaceutioy.blogoak.com/?postarch=2 ">Vintage Pharmace 01 January 2012

Atxomncm — I'm on work experience <a href=" http://KlonopinWithoutPride.blogoak.com/?postarch=2 ">Klonopin Witho 01 January 2012

Hzawdcnw — I'm doing an internship <a href=" http://LorazepamGeneric.blog.cz/ ">Lorazepam Generic </a> >:D <a h 01 January 2012

Movqwiww — What qualifications have you got? <a href=" http://GenericDiazepamAsianPharmacy.blog.cz/ ">Generic Di 01 January 2012

Ndwxrdav — i'm fine good work <a href=" http://Lorazepam05MgTableag.blogoak.com/?postarch=2 ">Lorazepam 05 Mg Ta 01 January 2012

Ndwxrdav — i'm fine good work <a href=" http://Lorazepam05MgTableag.blogoak.com/?postarch=2 ">Lorazepam 05 Mg Ta 01 January 2012

Bcfpfpfw — I'd like a phonecard, please <a href=" http://Clonazepam2mgTabley.blogoak.com/?postarch=2 ">Clonazepa 01 January 2012

Bcfpfpfw — I'd like a phonecard, please <a href=" http://Clonazepam2mgTabley.blogoak.com/?postarch=2 ">Clonazepa 01 January 2012

Abdddjhc — I'm a trainee <a href=" http://WhereCanIBuyClonazepam.blog.cz/ ">Where Can I Buy Clonazepam </a> ex 01 January 2012

Fgqqhqea — A law firm <a href=" http://BuyLorazepamOverseasbi.posterous.com ">Buy Lorazepam Overseas </a> 92865 01 January 2012

Gwahjcri — We need someone with qualifications <a href=" http://OrderLorazepamOnlinesum.blogbus.com/logs/1821700 01 January 2012

Gwahjcri — We need someone with qualifications <a href=" http://OrderLorazepamOnlinesum.blogbus.com/logs/1821700 01 January 2012

Hqfejqva — This site is crazy :) <a href=" http://Klonopin5MgComparedToXanax.blog.cz/ ">Klonopin 5 Mg Compared T 01 January 2012

Hqfejqva — This site is crazy :) <a href=" http://Klonopin5MgComparedToXanax.blog.cz/ ">Klonopin 5 Mg Compared T 01 January 2012

Nulthepy — A First Class stamp <a href=" http://BuyClonazepamWithoutAPrescrioc.blog.cz/ ">Buy Clonazepam Without 01 January 2012

Gzmhqomr — Do you need a work permit? <a href=" http://WhereToBuyLorazepamBySandoz.posterous.com ">Where To Buy 01 January 2012

Wmlnsgtw — An estate agents <a href=" http://DiazepamNoPrescriptionNoMemb.posterous.com ">Diazepam No Prescripti 01 January 2012

Wmlnsgtw — An estate agents <a href=" http://DiazepamNoPrescriptionNoMemb.posterous.com ">Diazepam No Prescripti 01 January 2012

Pbozqaks — I saw your advert in the paper <a href=" http://www.hatena.ne.jp/PictureOf1MgLorazepamoja/ ">Picture 02 January 2012

Bvwroens — I'm from England <a href=" http://DiazepamValiumPharmacyety.blog.cz/ ">Diazepam Valium Pharmacy </a> 02 January 2012

Bvwroens — I'm from England <a href=" http://DiazepamValiumPharmacyety.blog.cz/ ">Diazepam Valium Pharmacy </a> 02 January 2012

Qxfrbhlk — I never went to university <a href=" http://www.hatena.ne.jp/NoPrescriptionDiazepamAnxiet/ ">No Presc 02 January 2012

Qxfrbhlk — I never went to university <a href=" http://www.hatena.ne.jp/NoPrescriptionDiazepamAnxiet/ ">No Presc 02 January 2012

Emlrlmpg — Did you go to university? <a href=" http://BuyKlonopinMastercardNoRxi.posterous.com ">Buy Klonopin Ma 02 January 2012

Jrylxoab — Very funny pictures <a href=" http://CheapDiazepamSitequk.blogoak.com/?postarch=2 ">Cheap Diazepam Si 02 January 2012

Jrylxoab — Very funny pictures <a href=" http://CheapDiazepamSitequk.blogoak.com/?postarch=2 ">Cheap Diazepam Si 02 January 2012

Jhdetbzx — A pension scheme <a href=" http://Lorazepam1mgPrice.posterous.com ">Lorazepam 1mg Price </a> 8-DD <a 02 January 2012

Jhdetbzx — A pension scheme <a href=" http://Lorazepam1mgPrice.posterous.com ">Lorazepam 1mg Price </a> 8-DD <a 02 January 2012

Qqkbvedv — I'm at Liverpool University <a href=" http://BuyLorazepamOversehe.blogoak.com/?postarch=2 ">Buy Loraz 02 January 2012

Qqkbvedv — I'm at Liverpool University <a href=" http://BuyLorazepamOversehe.blogoak.com/?postarch=2 ">Buy Loraz 02 January 2012

Xfmrifjh — What sort of music do you listen to? <a href=" http://LorazepamBuy.blog.cz/ ">Lorazepam Buy </a> %)) 02 January 2012

Ywclohlz — Do you know the number for ? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/LaborFarmPharmaceuticalDiazepud/ ">Lab 02 January 2012

Xkfpzqdj — Are you a student? <a href=" http://BestKlonopinGenericsy.posterous.com ">Best Klonopin Generic </a> 02 January 2012

Qjewznne — I work for a publishers <a href=" http://BuyKlonopinCheckinoj.blogoak.com/?postarch=2 ">Buy Klonopin 02 January 2012

Xkfpzqdj — Are you a student? <a href=" http://BestKlonopinGenericsy.posterous.com ">Best Klonopin Generic </a> 02 January 2012

Agebtzsa — I'm interested in <a href=" http://KlonopinOffshorePharmacy.blog.cz/ ">Klonopin Offshore Pharmacy </ 02 January 2012

Lapvptmd — I've been made redundant <a href=" http://ClonazepamOnlinesyl.blogoak.com/?postarch=2 ">Clonazepam On 02 January 2012

Drfoijmc — What sort of music do you like? <a href=" http://DiazepamBuyUkee.blogbus.com/logs/181812490.html ">Di 02 January 2012

Drfoijmc — What sort of music do you like? <a href=" http://DiazepamBuyUkee.blogbus.com/logs/181812490.html ">Di 02 January 2012

Ehfxoukq — Best Site Good Work <a href=" http://www.hatena.ne.jp/DiazepamOnlineEuropea/ ">Diazepam Online Europe 02 January 2012

Widntvmu — I love the theatre <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Clonazepam5mgDescriptionOfPi/ ">Clonazepam 5mg D 02 January 2012

Zndpyiuz — I've got a part-time job <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Clonazepam1mgTabletsImages/ ">Clonazepam 1 02 January 2012

Zndpyiuz — I've got a part-time job <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Clonazepam1mgTabletsImages/ ">Clonazepam 1 02 January 2012

Rywzbscx — Special Delivery <a href=" http://DiazepamNoPrescriptionNeedeuli.blogbus.com/logs/181865184.html ">Di 02 January 2012

Ohlxjgsc — Where do you study? <a href=" http://BuyLorazepamNoPrescription.blog.cz/ ">Buy Lorazepam No Prescript 02 January 2012

Reovyylb — We were at school together <a href=" http://KlonopinForSaleOnlce.blogoak.com/?postarch=2 ">Klonopin F 02 January 2012

Reovyylb — We were at school together <a href=" http://KlonopinForSaleOnlce.blogoak.com/?postarch=2 ">Klonopin F 02 January 2012

Reovyylb — We were at school together <a href=" http://KlonopinForSaleOnlce.blogoak.com/?postarch=2 ">Klonopin F 02 January 2012

Fglqkmun — Please call back later <a href=" http://OnlineCodPharmaciesKlonopin5.blog.cz/ ">Online Cod Pharmacies 02 January 2012

Fglqkmun — Please call back later <a href=" http://OnlineCodPharmaciesKlonopin5.blog.cz/ ">Online Cod Pharmacies 02 January 2012

Fglqkmun — Please call back later <a href=" http://OnlineCodPharmaciesKlonopin5.blog.cz/ ">Online Cod Pharmacies 02 January 2012

Fglqkmun — Please call back later <a href=" http://OnlineCodPharmaciesKlonopin5.blog.cz/ ">Online Cod Pharmacies 02 January 2012

Fglqkmun — Please call back later <a href=" http://OnlineCodPharmaciesKlonopin5.blog.cz/ ">Online Cod Pharmacies 02 January 2012

Ddqjvaec — Get a job <a href=" http://NoPrescriptionRequiredClonazhu.posterous.com ">No Prescription Required Cl 02 January 2012

Dusbhwio — How long are you planning to stay here? <a href=" http://Klonopin2mgImagesru.blogoak.com/?postarch=2 02 January 2012

Wqngpewz — We're at university together <a href=" http://BadExperiencesWithGenericKloj.blogbus.com/logs/18201014 02 January 2012

Jqmyurit — I don't know what I want to do after university <a href=" http://LorazepamIndiaPharmacy.blog.cz/ ">Lo 02 January 2012

Dedsqzod — How much is a First Class stamp? <a href=" http://ByLorazepamOnlineaq.posterous.com ">By Lorazepam On 02 January 2012

Dedsqzod — How much is a First Class stamp? <a href=" http://ByLorazepamOnlineaq.posterous.com ">By Lorazepam On 02 January 2012

Qatyuuip — Thanks for calling <a href=" http://BuyDiazepamMexico.posterous.com ">Buy Diazepam Mexico </a> 59674 02 January 2012

Rtrourpa — I've been made redundant <a href=" http://CheapDiazepamNoPerscriptiongu.blogbus.com/logs/181828962.ht 02 January 2012

Miaguxiu — Excellent work, Nice Design <a href=" http://BuyDiazepamOnlineNgi.blogoak.com/?postarch=2 ">Buy Diaze 02 January 2012

Knylnrky — I'm on a course at the moment <a href=" http://Diazepam5mgReallyWeakNextDaybok.posterous.com ">Diazep 02 January 2012

Knylnrky — I'm on a course at the moment <a href=" http://Diazepam5mgReallyWeakNextDaybok.posterous.com ">Diazep 02 January 2012

Hfsrnnvp — Is it convenient to talk at the moment? <a href=" http://OnlineLorazepamWithPrescript.blog.cz/ ">Onli 02 January 2012

Xtumlsmd — Which year are you in? <a href=" http://LorazepamTab2mgVsCbi.blogoak.com/?postarch=2 ">Lorazepam Tab 02 January 2012

Ujyuscjp — I do some voluntary work <a href=" http://www.hatena.ne.jp/InjectingLorazepam2mgSolutio/ ">Injecting 02 January 2012

Ujyuscjp — I do some voluntary work <a href=" http://www.hatena.ne.jp/InjectingLorazepam2mgSolutio/ ">Injecting 02 January 2012

Dwmivvmf — I'm sorry, I'm not interested <a href=" http://www.hatena.ne.jp/OnlineSaleLorazepamNoPrescri/ ">Onlin 02 January 2012

Jwycmqxv — We need someone with experience <a href=" http://BuyDiazepamWithoutAPrescript.blog.cz/ ">Buy Diazepam 02 January 2012

Uqjsbird — Withdraw cash <a href=" http://BuyKlonopinDirectFromCanada.posterous.com ">Buy Klonopin Direct From C 02 January 2012

Gzecaevg — Could I take your name and number, please? <a href=" http://KlonopinAdultMgmDose.posterous.com ">Klon 02 January 2012

Gzecaevg — Could I take your name and number, please? <a href=" http://KlonopinAdultMgmDose.posterous.com ">Klon 02 January 2012

Mawrselo — I've come to collect a parcel <a href=" http://OnlineXanaxAndDiazhy.blogoak.com/?postarch=2 ">Online 02 January 2012

Ueaigbje — I support Manchester United <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Diazepam10Mg/ ">Diazepam 10 Mg </a> yf 02 January 2012

Okmqnptj — Could you please repeat that? <a href=" http://GenericNameForKlonopin.blog.cz/ ">Generic Name For Klo 02 January 2012

Paenxnrv — Through friends <a href=" http://PersonalRatingsOnGenericVali.posterous.com ">Personal Ratings On Gen 02 January 2012

Qqoaiqvs — Remove card <a href=" http://www.hatena.ne.jp/SobredosisMgClonazepamun/ ">Sobredosis Mg Clonazepam </ 02 January 2012

Cpdcolse — I work for a publishers <a href=" http://NoPrescriptionDiazui.blogoak.com/?postarch=2 ">No Prescripti 02 January 2012

Pufiiiit — We were at school together <a href=" http://Clonazepam3Mg.posterous.com ">Clonazepam 3 Mg </a> 21775 02 January 2012

Lfzolusr — Very interesting tale <a href=" http://CvsPharmacyGenericDiazepamSso.blogbus.com/logs/181887583.html 02 January 2012

Lfzolusr — Very interesting tale <a href=" http://CvsPharmacyGenericDiazepamSso.blogbus.com/logs/181887583.html 02 January 2012

Hvdmmoza — this is be cool 8) <a href=" http://DiazepamCheapWithoutRxyru.blogbus.com/logs/181831708.html ">Diaze 02 January 2012

Hqbiaxsr — Could you transfer $1000 from my current account to my deposit account? <a href=" http://ClonazepamDo 02 January 2012

Sxebogut — I'm not sure <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyClonazepamWithoutPrescrip/ ">Buy Clonazepam Without 02 January 2012

Kcfzudhc — Some First Class stamps <a href=" http://WhereToBuyKlonopinWithoutPre.blog.cz/ ">Where To Buy Klonopi 02 January 2012

Kcfzudhc — Some First Class stamps <a href=" http://WhereToBuyKlonopinWithoutPre.blog.cz/ ">Where To Buy Klonopi 02 January 2012

Mxxtdqit — A company car <a href=" http://NoPrescriptionNoMembershipDi.posterous.com ">No Prescription No Member 02 January 2012

Iwacivtt — This is your employment contract <a href=" http://BrandsOfGenericClonazepamoqi.blogbus.com/logs/18162 02 January 2012

Iwacivtt — This is your employment contract <a href=" http://BrandsOfGenericClonazepamoqi.blogbus.com/logs/18162 02 January 2012

Upjisjnt — On another call <a href=" http://www.hatena.ne.jp/ClonazepamC14Mep/ ">Clonazepam C 14 M </a> bsqcxq 02 January 2012

Qvhmlyju — I'm about to run out of credit <a href=" http://ClonazepamCheaplak.posterous.com ">Clonazepam Cheap < 02 January 2012

Ghrrtcln — Do you know what extension he's on? <a href=" http://GenericKlonopinIdentificatiga.blogbus.com/logs/1 02 January 2012

Pbjvulzg — I'm on a course at the moment <a href=" http://025mgOfKlonopinCausy.blogoak.com/?postarch=2 ">025mg O 02 January 2012

Mjhdudyc — We'd like to invite you for an interview <a href=" http://www.hatena.ne.jp/Mg125KlonopinTablet/ ">Mg 02 January 2012

Vcgmbguo — There's a three month trial period <a href=" http://KlonopinDosageForPanicDisorac.blogbus.com/logs/18 02 January 2012

Nxpoyvfp — I'm in a band <a href=" http://OnlineDiazepamEuroon.blogoak.com/?postarch=2 ">Online Diazepam Europe 02 January 2012

Nxpoyvfp — I'm in a band <a href=" http://OnlineDiazepamEuroon.blogoak.com/?postarch=2 ">Online Diazepam Europe 02 January 2012

Vswjddfx — I'm in my first year at university <a href=" http://www.hatena.ne.jp/DiazepamTab5mgyd/ ">Diazepam Tab 02 January 2012

Vswjddfx — I'm in my first year at university <a href=" http://www.hatena.ne.jp/DiazepamTab5mgyd/ ">Diazepam Tab 02 January 2012

Xkmmiyvy — Could you ask him to call me? <a href=" http://CheapGenericLorazepammi.blogbus.com/logs/182094079.htm 02 January 2012

Uekeolsq — I'd like to cancel a cheque <a href=" http://NoPrescriptionXanaxBenzodiaz.posterous.com ">No Prescrip 02 January 2012

Uekeolsq — I'd like to cancel a cheque <a href=" http://NoPrescriptionXanaxBenzodiaz.posterous.com ">No Prescrip 02 January 2012

Rzaqzdor — How many are there in a book? <a href=" http://ClonazepamOvernightUSPrescrue.blogbus.com/logs/1815968 02 January 2012

Rzaqzdor — How many are there in a book? <a href=" http://ClonazepamOvernightUSPrescrue.blogbus.com/logs/1815968 02 January 2012

Prtsofis — Could I order a new chequebook, please? <a href=" http://Klonopin05mgPrices.blog.cz/ ">Klonopin 05mg 02 January 2012

Prtsofis — Could I order a new chequebook, please? <a href=" http://Klonopin05mgPrices.blog.cz/ ">Klonopin 05mg 02 January 2012

Prtsofis — Could I order a new chequebook, please? <a href=" http://Klonopin05mgPrices.blog.cz/ ">Klonopin 05mg 02 January 2012

Mpofhkts — What do you like doing in your spare time? <a href=" http://OvernightDeliveryDiazepam.blog.cz/ ">Over 02 January 2012

Jpxlguvn — What's the interest rate on this account? <a href=" http://Clonazepam05MgTabletscy.blogbus.com/logs/1 02 January 2012

Jpxlguvn — What's the interest rate on this account? <a href=" http://Clonazepam05MgTabletscy.blogbus.com/logs/1 02 January 2012

Nhciuhnz — Very funny pictures <a href=" http://www.hatena.ne.jp/ClonazepamFederalExpressUSPr/ ">Clonazepam Fede 02 January 2012

Nhciuhnz — Very funny pictures <a href=" http://www.hatena.ne.jp/ClonazepamFederalExpressUSPr/ ">Clonazepam Fede 02 January 2012

Bpgwrmxq — I'm sorry, I didn't catch your name <a href=" http://BuyClonazepamForeignynu.blogbus.com/logs/1815215 02 January 2012

Bpgwrmxq — I'm sorry, I didn't catch your name <a href=" http://BuyClonazepamForeignynu.blogbus.com/logs/1815215 02 January 2012

Twcewtgt — I'm on a course at the moment <a href=" http://www.hatena.ne.jp/BuyDiazepamWithoutAPrescript/ ">Buy D 02 January 2012

Fzojzjwl — Hold the line, please <a href=" http://BuyCheapDiazepamGuir.blogoak.com/?postarch=2 ">Buy Cheap Diaze 02 January 2012

Fzojzjwl — Hold the line, please <a href=" http://BuyCheapDiazepamGuir.blogoak.com/?postarch=2 ">Buy Cheap Diaze 02 January 2012

Tymhynbt — It's serious <a href=" http://OrderLorazepamEcheckke.blogbus.com/logs/182176471.html ">Order Lorazepa 02 January 2012

Tflqrzdy — How do you know each other? <a href=" http://OnlineStoresForDiazepam.posterous.com ">Online Stores Fo 02 January 2012

Vxgjszfd — I'm about to run out of credit <a href=" http://Lorazepam4mgPillduq.blogoak.com/?postarch=2 ">Lorazep 02 January 2012

Vxgjszfd — I'm about to run out of credit <a href=" http://Lorazepam4mgPillduq.blogoak.com/?postarch=2 ">Lorazep 02 January 2012

Vxgjszfd — I'm about to run out of credit <a href=" http://Lorazepam4mgPillduq.blogoak.com/?postarch=2 ">Lorazep 02 January 2012

Tfbyccue — An envelope <a href=" http://BuyCarisoprodolDiazepamOnlie.blogbus.com/logs/181757445.html ">Buy Caris 02 January 2012

Cafcirnc — I was made redundant two months ago <a href=" http://BuyGenericDiazepamOnlineedu.blogbus.com/logs/181 02 January 2012

Mfnwfjwl — I work for a publishers <a href=" http://GenericKlonopinIdeum.blogoak.com/?postarch=2 ">Generic Klono 02 January 2012

Fzkhcvzi — I'd like to pay this in, please <a href=" http://www.hatena.ne.jp/CatAte5MgClonazepam/ ">Cat Ate 5 Mg 02 January 2012

Gjdyfllr — Your account's overdrawn <a href=" http://www.hatena.ne.jp/KlonopinPrescriptionUsa/ ">Klonopin Prescr 02 January 2012

Xowswefy — I'm happy very good site <a href=" http://DiazepamPrescription.posterous.com ">Diazepam Prescription 03 January 2012

Xowswefy — I'm happy very good site <a href=" http://DiazepamPrescription.posterous.com ">Diazepam Prescription 03 January 2012

Uyvynrfm — Withdraw cash <a href=" http://BuyDiazepamOnlineNoRxfo.blogbus.com/logs/181789098.html ">Buy Diazepam 03 January 2012

Uyvynrfm — Withdraw cash <a href=" http://BuyDiazepamOnlineNoRxfo.blogbus.com/logs/181789098.html ">Buy Diazepam 03 January 2012

Rudqjhys — Have you got any ? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/OnlineStoresForDiazepam/ ">Online Stores For Dia 03 January 2012

Bpxrayzv — Can I take your number? <a href=" http://BuyDiazepamWithAnECheckur.posterous.com ">Buy Diazepam With 03 January 2012

Qvyedacf — Sorry, I'm busy at the moment <a href=" http://CheapDiazepamOnline.blog.cz/ ">Cheap Diazepam Online < 03 January 2012

Qvyedacf — Sorry, I'm busy at the moment <a href=" http://CheapDiazepamOnline.blog.cz/ ">Cheap Diazepam Online < 03 January 2012

joseph — http://www.l4kQDD30zNsyoG7pFkTOj6m6mXdUqdwF.com 03 January 2012

Grkdfmwg — On another call <a href=" http://WhereCanIBuyDiazepam.posterous.com ">Where Can I Buy Diazepam </a> 03 January 2012

Uimuoryb — I'm sorry, he's <a href=" http://BuyDiazepamInIndiayn.blogoak.com/?postarch=2 ">Buy Diazepam In Indi 03 January 2012

Yoswmfvs — I'm a housewife <a href=" http://ClonazepamWithoutPrescriptija.blogbus.com/logs/181598431.html ">Clon 03 January 2012

Yoswmfvs — I'm a housewife <a href=" http://ClonazepamWithoutPrescriptija.blogbus.com/logs/181598431.html ">Clon 03 January 2012

Yoswmfvs — I'm a housewife <a href=" http://ClonazepamWithoutPrescriptija.blogbus.com/logs/181598431.html ">Clon 03 January 2012

Majuytuh — Who do you work for? <a href=" http://BuyDiazepamOnlineNoRxku.blog.cz/ ">Buy Diazepam Online No Rx </ 03 January 2012

Avocnhxc — Other amount <a href=" http://ClorazepamWithoutPrescriptio.blog.cz/ ">Clorazepam Without Prescription 03 January 2012

Ahsvissq — Wonderfull great site <a href=" http://NextDayDeliveryClonazepam.posterous.com ">Next Day Delivery Cl 03 January 2012

Yvhrsacq — I support Manchester United <a href=" http://DiazepamWithoutPrescription.blog.cz/ ">Diazepam Without 03 January 2012

Knnyhfsd — I hate shopping <a href=" http://WhatMgDoesClonazepamComeInah.blogbus.com/logs/181548755.html ">What 03 January 2012

Waivbbpe — i'm fine good work <a href=" http://OrderingKlonopinOnet.blogoak.com/?postarch=2 ">Ordering Klonopin 03 January 2012

Waivbbpe — i'm fine good work <a href=" http://OrderingKlonopinOnet.blogoak.com/?postarch=2 ">Ordering Klonopin 03 January 2012

Hhishyzm — I'll text you later <a href=" http://yheafybi.forum24.se ">Lolitas Nymphets Rompl </a> 8P 03 January 2012

Hhishyzm — I'll text you later <a href=" http://yheafybi.forum24.se ">Lolitas Nymphets Rompl </a> 8P 03 January 2012

Hhishyzm — I'll text you later <a href=" http://yheafybi.forum24.se ">Lolitas Nymphets Rompl </a> 8P 03 January 2012

Afbuxuem — I'm a member of a gym <a href=" http://yelasoduk.forum24.se ">Peeing Nymphets </a> 193 03 January 2012

Afbuxuem — I'm a member of a gym <a href=" http://yelasoduk.forum24.se ">Peeing Nymphets </a> 193 03 January 2012

Kwdclnij — I like watching TV <a href=" http://oqepukagu.forum24.se ">Tiny Nymphet Bbs </a> 53055 03 January 2012

Kwdclnij — I like watching TV <a href=" http://oqepukagu.forum24.se ">Tiny Nymphet Bbs </a> 53055 03 January 2012

Vqbrhdyn — Have you seen any good films recently? <a href=" http://fasyjuguce.forum24.se ">darkcollection top pt 03 January 2012

Vqbrhdyn — Have you seen any good films recently? <a href=" http://fasyjuguce.forum24.se ">darkcollection top pt 03 January 2012

Oixahqfh — Looking for work <a href=" http://ukogukupy.forum24.se ">top teen young lolita</a> ifrigc 03 January 2012

Afbuxuem — I'm a member of a gym <a href=" http://yelasoduk.forum24.se ">Peeing Nymphets </a> 193 03 January 2012

Rqrlppip — I'd like a phonecard, please <a href=" http://ybeboqiroc.forum24.se ">preteen gay incest</a> >:[[[ 03 January 2012

Uhioarqp — Could you transfer $1000 from my current account to my deposit account? <a href=" http://utebesyryl.f 03 January 2012

Azzslegf — Could you give me some smaller notes? <a href=" http://doilajida.forum24.se ">tween model agency</a> 03 January 2012

Scbjgzoz — I came here to work <a href=" http://afoniy.forum24.se ">lolitas and young models</a> 4737 03 January 2012

Abojnrfu — Photography <a href=" http://yryyop.forum24.se ">12yo in bikini</a> 833 03 January 2012

Ptydiooe — I have my own business <a href=" http://LorazepamWithoutPrescriptioty.blogbus.com/logs/182155664.html 03 January 2012

Vhzzqchu — Not available at the moment <a href=" http://CatAte5MgClonazepaut.blogoak.com/?postarch=2 ">Cat Ate 5 03 January 2012

Kkyruiyf — I'm self-employed <a href=" http://Diazepam2Mg.blog.cz/ ">Diazepam 2 Mg </a> %-[ <a href=" http://Cl 03 January 2012

Odndocpg — What do you do for a living? <a href=" http://KlonopinOnline24Hoursar.posterous.com ">Klonopin Online 03 January 2012

Hedifhnw — I'm unemployed <a href=" http://DiazepamNoPrescription2.blog.cz/ ">Diazepam No Prescription 2 </a> > 03 January 2012

Hedifhnw — I'm unemployed <a href=" http://DiazepamNoPrescription2.blog.cz/ ">Diazepam No Prescription 2 </a> > 03 January 2012

Wiywmpnu — Looking for work <a href=" http://www.hatena.ne.jp/DiazepamNoPrescription2yy/ ">Diazepam No Prescript 03 January 2012

Wiywmpnu — Looking for work <a href=" http://www.hatena.ne.jp/DiazepamNoPrescription2yy/ ">Diazepam No Prescript 03 January 2012

Dblotrvw — I'd like to open an account <a href=" http://www.gameinformer.com/members/qilimibecemo/default.aspx " 03 January 2012

Dblotrvw — I'd like to open an account <a href=" http://www.gameinformer.com/members/qilimibecemo/default.aspx " 03 January 2012

Dblotrvw — I'd like to open an account <a href=" http://www.gameinformer.com/members/qilimibecemo/default.aspx " 03 January 2012

Xndususk — Your account's overdrawn <a href=" http://LorazepamPrescription.blog.cz/ ">Lorazepam Prescription </a 03 January 2012

Xndususk — Your account's overdrawn <a href=" http://LorazepamPrescription.blog.cz/ ">Lorazepam Prescription </a 03 January 2012

Hutdvqok — Sorry, I'm busy at the moment <a href=" http://ijijaheca.forum24.se ">Hot Nymphets Kiss </a> %-DD 03 January 2012

Hptnkjtx — Will I have to work shifts? <a href=" http://qacuije.forum24.se ">nudist children gallery</a> errej 03 January 2012

Xtzovnvm — I work for myself <a href=" http://piylifud.forum24.se ">sexy little lolita girls</a> :-( 03 January 2012

Osvsztnp — I sing in a choir <a href=" http://yjokasyri.forum24.se ">Black Nude Nymphets </a> mcw 03 January 2012

Zbgmqmcb — On another call <a href=" http://akiahey.forum24.se ">14 yo teen lolas</a> 004416 03 January 2012

Sjjsabht — Do you need a work permit? <a href=" http://iheqeie.forum24.se ">Nymphe Virgin Pics </a> %-( 03 January 2012

Trdpbwbz — Good crew it's cool :) <a href=" http://rypeduqufi.forum24.se ">young preteeen lolitas nude</a> 7774 03 January 2012

Xvkqwgqh — I never went to university <a href=" http://cijucedyje.forum24.se ">Sexy Nymphet Girls </a> ppkz 03 January 2012

Hqeqzzoq — I'd like to cancel a cheque <a href=" http://amigipyma.forum24.se ">Free Nymphets Nymphet </a> 31771 03 January 2012

Svajpfdp — I'm sorry, I'm not interested <a href=" http://kidisoqogy.forum24.se ">young jedi nude</a> 725 03 January 2012

Fvyijjic — We need someone with experience <a href=" http://www.gameinformer.com/members/rireutatoy/default.aspx 03 January 2012

Fvyijjic — We need someone with experience <a href=" http://www.gameinformer.com/members/rireutatoy/default.aspx 03 January 2012

Fvyijjic — We need someone with experience <a href=" http://www.gameinformer.com/members/rireutatoy/default.aspx 03 January 2012

Giatgqzt — What's the exchange rate for euros? <a href=" http://www.hatena.ne.jp/DiazepamNoPrescriptionCanada/ " 03 January 2012

Uuiryfid — i'm fine good work <a href=" http://www.gameinformer.com/members/gedulihifykyjih/default.aspx ">ilega 03 January 2012

Uuiryfid — i'm fine good work <a href=" http://www.gameinformer.com/members/gedulihifykyjih/default.aspx ">ilega 03 January 2012

Iwtfubbf — Not in at the moment <a href=" http://OrderLorazepamCod.posterous.com ">Order Lorazepam Cod </a> 167 03 January 2012

Iwtfubbf — Not in at the moment <a href=" http://OrderLorazepamCod.posterous.com ">Order Lorazepam Cod </a> 167 03 January 2012

Ztlhrkkh — I've only just arrived <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yqeutadokejo/default.aspx ">youn 03 January 2012

Ypqwmpsz — Go travelling <a href=" http://www.gameinformer.com/members/pobodibusumilo/default.aspx ">lolita xxx 03 January 2012

Ypqwmpsz — Go travelling <a href=" http://www.gameinformer.com/members/pobodibusumilo/default.aspx ">lolita xxx 03 January 2012

Ypqwmpsz — Go travelling <a href=" http://www.gameinformer.com/members/pobodibusumilo/default.aspx ">lolita xxx 03 January 2012

Rcfcqrcv — I need to charge up my phone <a href=" http://www.gameinformer.com/members/iedopaseoko/default.aspx " 03 January 2012

Iuwoplxq — I'll call back later <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yqyupypybuh/default.aspx ">shockin 03 January 2012

Vwqagsag — Do you need a work permit? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/qycigasitiisab/default.aspx 03 January 2012

Ywupxraj — Where's the postbox? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/aygiluhopipu/default.aspx ">lolita 03 January 2012

Eqdaqsrm — Hold the line, please <a href=" http://www.gameinformer.com/members/akupehohydusuba/default.aspx ">lo 03 January 2012

Konppqvl — Where's the nearest cash machine? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/nymeeteue/default.asp 03 January 2012

Konppqvl — Where's the nearest cash machine? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/nymeeteue/default.asp 03 January 2012

Eubhjwvk — I have my own business <a href=" http://www.gameinformer.com/members/umonamokicy/default.aspx ">big t 03 January 2012

Eubhjwvk — I have my own business <a href=" http://www.gameinformer.com/members/umonamokicy/default.aspx ">big t 03 January 2012

Eubhjwvk — I have my own business <a href=" http://www.gameinformer.com/members/umonamokicy/default.aspx ">big t 03 January 2012

Xupzantp — I'd like to send this parcel to <a href=" http://www.gameinformer.com/members/liaaeneos/default.aspx 03 January 2012

Tjfvojmc — I'm originally from Dublin but now live in Edinburgh <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ub 03 January 2012

Tjfvojmc — I'm originally from Dublin but now live in Edinburgh <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ub 03 January 2012

Viqdkqkr — I'd like to apply for this job <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ohusygusicen/default.asp 03 January 2012

Viqdkqkr — I'd like to apply for this job <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ohusygusicen/default.asp 03 January 2012

Aoxbaane — I've got a very weak signal <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yceyagibebyq/default.aspx " 03 January 2012

Aqgdjqvs — History <a href=" http://www.gameinformer.com/members/fesusyjanutatos/default.aspx ">lolitas porno ru 03 January 2012

Kojxiytl — Could I have a statement, please? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yesusunao/default.asp 03 January 2012

Bihmzkgr — Could you tell me the number for ? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/pymyroqeire/default. 03 January 2012

Bihmzkgr — Could you tell me the number for ? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/pymyroqeire/default. 03 January 2012

Zcaaqdnd — A few months <a href=" http://www.gameinformer.com/members/inybulygya/default.aspx ">youngest lolita 03 January 2012

Zcaaqdnd — A few months <a href=" http://www.gameinformer.com/members/inybulygya/default.aspx ">youngest lolita 03 January 2012

Zcaaqdnd — A few months <a href=" http://www.gameinformer.com/members/inybulygya/default.aspx ">youngest lolita 03 January 2012

Dpxaimxo — Have you got any ? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ulocysarecydynu/default.aspx ">pre l 03 January 2012

Obizscor — I do some voluntary work <a href=" http://www.gameinformer.com/members/mohofyukygyk/default.aspx ">be 03 January 2012

Wnecysxj — How long are you planning to stay here? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/egobamacacu/def 03 January 2012

Qwlzgfzx — Have you seen any good films recently? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/gygabusoekufi/de 03 January 2012

Qwlzgfzx — Have you seen any good films recently? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/gygabusoekufi/de 03 January 2012

Zgllvnrx — How much does the job pay? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/eloofahebij/default.aspx ">n 03 January 2012

Zgllvnrx — How much does the job pay? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/eloofahebij/default.aspx ">n 03 January 2012

Zgllvnrx — How much does the job pay? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/eloofahebij/default.aspx ">n 03 January 2012

Fmqkiluo — Not in at the moment <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ijopahitufyeg/default.aspx ">dark 03 January 2012

Bgfqihto — We were at school together <a href=" http://www.gameinformer.com/members/uafarojed/default.aspx ">inc 03 January 2012

Bgfqihto — We were at school together <a href=" http://www.gameinformer.com/members/uafarojed/default.aspx ">inc 03 January 2012

Eekmnesz — It's funny goodluck <a href=" http://www.gameinformer.com/members/dutuqadikygol/default.aspx ">child 03 January 2012

Eekmnesz — It's funny goodluck <a href=" http://www.gameinformer.com/members/dutuqadikygol/default.aspx ">child 03 January 2012

Eekmnesz — It's funny goodluck <a href=" http://www.gameinformer.com/members/dutuqadikygol/default.aspx ">child 03 January 2012

Xphzivcs — Is this a temporary or permanent position? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/dojofedybequ 03 January 2012

Abzydidy — Another year <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yqibiruji/default.aspx ">euro hardcore lol 03 January 2012

Abzydidy — Another year <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yqibiruji/default.aspx ">euro hardcore lol 03 January 2012

Oqbyvnly — Accountant supermarket manager <a href=" http://www.gameinformer.com/members/oiihailyl/default.aspx " 03 January 2012

Svwofcjy — What sort of work do you do? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/aseicasahoqu/default.aspx 03 January 2012

Jijarvsx — Punk not dead <a href=" http://www.gameinformer.com/members/urodylosuhogi/default.aspx ">lolitas pic 03 January 2012

Gvcbkeou — I hate shopping <a href=" http://www.gameinformer.com/members/eopuejykol/default.aspx ">pdo lolitas</ 04 January 2012

Eazutrgv — How much is a First Class stamp? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/jymuufayk/default.aspx 04 January 2012

Qwsmdodx — Is there ? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/kaqoafahareh/default.aspx ">litlle nude poli 04 January 2012

Nymnhgfb — Could I order a new chequebook, please? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ocemypocecira/d 04 January 2012

Finkadtq — Yes, I play the guitar <a href=" http://www.gameinformer.com/members/apumefaafyby/default.aspx ">dark 04 January 2012

Finkadtq — Yes, I play the guitar <a href=" http://www.gameinformer.com/members/apumefaafyby/default.aspx ">dark 04 January 2012

Finkadtq — Yes, I play the guitar <a href=" http://www.gameinformer.com/members/apumefaafyby/default.aspx ">dark 04 January 2012

Finkadtq — Yes, I play the guitar <a href=" http://www.gameinformer.com/members/apumefaafyby/default.aspx ">dark 04 January 2012

Finkadtq — Yes, I play the guitar <a href=" http://www.gameinformer.com/members/apumefaafyby/default.aspx ">dark 04 January 2012

Tehrbhuw — I never went to university <a href=" http://www.gameinformer.com/members/efumotuije/default.aspx ">lo 04 January 2012

Tehrbhuw — I never went to university <a href=" http://www.gameinformer.com/members/efumotuije/default.aspx ">lo 04 January 2012

Pdzrfcor — I can't stand football <a href=" http://www.gameinformer.com/members/uajedahatogyco/default.aspx ">li 04 January 2012

Pdzrfcor — I can't stand football <a href=" http://www.gameinformer.com/members/uajedahatogyco/default.aspx ">li 04 January 2012

Bofdfwya — Another service? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/tyguryrysuhuar/default.aspx ">world lo 04 January 2012

Bofdfwya — Another service? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/tyguryrysuhuar/default.aspx ">world lo 04 January 2012

Bofdfwya — Another service? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/tyguryrysuhuar/default.aspx ">world lo 04 January 2012

Yjvzzqwu — Is there ? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/esojutoreluqe/default.aspx ">lolitas young x 04 January 2012

Yjvzzqwu — Is there ? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/esojutoreluqe/default.aspx ">lolitas young x 04 January 2012

Idxaplkz — Looking for a job <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ukocanotiae/default.aspx ">naturalist 04 January 2012

Mviqfsbm — Are you a student? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/laojaoeneguk/default.aspx ">101 loli 04 January 2012

Ezcdtrpp — I'm about to run out of credit <a href=" http://www.gameinformer.com/members/besoejiu/default.aspx "> 04 January 2012

Ezcdtrpp — I'm about to run out of credit <a href=" http://www.gameinformer.com/members/besoejiu/default.aspx "> 04 January 2012

Ezcdtrpp — I'm about to run out of credit <a href=" http://www.gameinformer.com/members/besoejiu/default.aspx "> 04 January 2012

Hkpofjzm — Would you like a receipt? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/gahykahibiysy/default.aspx "> 04 January 2012

Fsegmznx — good material thanks <a href=" http://www.gameinformer.com/members/afadofabodak/default.aspx ">wild p 04 January 2012

Fsegmznx — good material thanks <a href=" http://www.gameinformer.com/members/afadofabodak/default.aspx ">wild p 04 January 2012

Wnyqhlqo — What qualifications have you got? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/naqatamiruhya/default 04 January 2012

Wnyqhlqo — What qualifications have you got? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/naqatamiruhya/default 04 January 2012

Wnyqhlqo — What qualifications have you got? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/naqatamiruhya/default 04 January 2012

Wncgqsio — Good crew it's cool :) <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ciletonuby/default.aspx ">secret 04 January 2012

Wncgqsio — Good crew it's cool :) <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ciletonuby/default.aspx ">secret 04 January 2012

Wncgqsio — Good crew it's cool :) <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ciletonuby/default.aspx ">secret 04 January 2012

Wncgqsio — Good crew it's cool :) <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ciletonuby/default.aspx ">secret 04 January 2012

Zkckakaj — I'm on business <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ydahebujaga/default.aspx ">lolita panty 04 January 2012

Ubozpwre — Lost credit card <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yugysanykegud/default.aspx ">virgin ru 04 January 2012

Ubozpwre — Lost credit card <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yugysanykegud/default.aspx ">virgin ru 04 January 2012

Ubozpwre — Lost credit card <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yugysanykegud/default.aspx ">virgin ru 04 January 2012

Rfdhxqix — Who do you work for? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ycyhepodijugy/default.aspx ">sven 04 January 2012

Rfdhxqix — Who do you work for? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ycyhepodijugy/default.aspx ">sven 04 January 2012

Rfdhxqix — Who do you work for? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ycyhepodijugy/default.aspx ">sven 04 January 2012

Gkfvuwkf — Stolen credit card <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ralasiysyeon/default.aspx ">russian 04 January 2012

Gkfvuwkf — Stolen credit card <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ralasiysyeon/default.aspx ">russian 04 January 2012

Gkfvuwkf — Stolen credit card <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ralasiysyeon/default.aspx ">russian 04 January 2012

Slijpypg — Best Site good looking <a href=" http://www.gameinformer.com/members/oareedikihyk/default.aspx ">loli 04 January 2012

Slijpypg — Best Site good looking <a href=" http://www.gameinformer.com/members/oareedikihyk/default.aspx ">loli 04 January 2012

Nyqnoexj — Hello good day <a href=" http://www.gameinformer.com/members/kiujyconiyy/default.aspx ">sexlolitas ga 04 January 2012

Nyqnoexj — Hello good day <a href=" http://www.gameinformer.com/members/kiujyconiyy/default.aspx ">sexlolitas ga 04 January 2012

Nyqnoexj — Hello good day <a href=" http://www.gameinformer.com/members/kiujyconiyy/default.aspx ">sexlolitas ga 04 January 2012

Xvpxitwl — Can I use your phone? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/lepohimaieq/default.aspx ">Sexy l 04 January 2012

Sbeeqxnx — Until August <a href=" http://www.gameinformer.com/members/icoojigou/default.aspx ">underground nude 04 January 2012

Sbeeqxnx — Until August <a href=" http://www.gameinformer.com/members/icoojigou/default.aspx ">underground nude 04 January 2012

Sbeeqxnx — Until August <a href=" http://www.gameinformer.com/members/icoojigou/default.aspx ">underground nude 04 January 2012

Yrecdkuk — We went to university together <a href=" http://www.gameinformer.com/members/suqacunyrakye/default.as 04 January 2012

Jwduutfv — Do you know the number for ? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ofelirebedum/default.aspx 04 January 2012

Cystafoq — Not in at the moment <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yucijoiiac/default.aspx ">lolitas 04 January 2012

Cystafoq — Not in at the moment <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yucijoiiac/default.aspx ">lolitas 04 January 2012

Cystafoq — Not in at the moment <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yucijoiiac/default.aspx ">lolitas 04 January 2012

Vuyffshm — I'd like to withdraw $100, please <a href=" http://www.gameinformer.com/members/apacimyqacyf/default. 04 January 2012

Ezxwlyqs — I went to <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ykeqapopilu/default.aspx ">sexo con lolitas 04 January 2012

Bkakbuxz — I'd like to send this to <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ayqouryho/default.aspx ">loli 04 January 2012

Kwiwbmnj — I'd like to pay this cheque in, please <a href=" http://www.gameinformer.com/members/alyejukibikud/de 04 January 2012

Kwiwbmnj — I'd like to pay this cheque in, please <a href=" http://www.gameinformer.com/members/alyejukibikud/de 04 January 2012

Kwiwbmnj — I'd like to pay this cheque in, please <a href=" http://www.gameinformer.com/members/alyejukibikud/de 04 January 2012

Tuvmhvsv — I work for a publishers <a href=" http://www.gameinformer.com/members/opysiqaqigofot/default.aspx ">u 04 January 2012

Nqewbhqk — Who's calling? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/gulyjuiqihubuf/default.aspx ">russian lo 04 January 2012

Nqewbhqk — Who's calling? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/gulyjuiqihubuf/default.aspx ">russian lo 04 January 2012

Zopxhzuq — I'm doing a masters in law <a href=" http://www.gameinformer.com/members/boyhenegeru/default.aspx ">a 04 January 2012

Nrguvxco — What university do you go to? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/acefojaikikis/default.asp 04 January 2012

Nrguvxco — What university do you go to? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/acefojaikikis/default.asp 04 January 2012

Nrguvxco — What university do you go to? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/acefojaikikis/default.asp 04 January 2012

Sjwukyrp — I'd like to tell you about a change of address <a href=" http://www.gameinformer.com/members/cudionye 04 January 2012

Sjwukyrp — I'd like to tell you about a change of address <a href=" http://www.gameinformer.com/members/cudionye 04 January 2012

Apgcnpjv — I've got a very weak signal <a href=" http://www.gameinformer.com/members/oqabyfalia/default.aspx ">y 04 January 2012

Siexcdzv — What do you do for a living? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/esokedoypahugi/default.asp 04 January 2012

Siexcdzv — What do you do for a living? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/esokedoypahugi/default.asp 04 January 2012

Ejipwooc — When can you start? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/fyicijuyjyni/default.aspx ">hot lol 04 January 2012

Ejipwooc — When can you start? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/fyicijuyjyni/default.aspx ">hot lol 04 January 2012

Ejipwooc — When can you start? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/fyicijuyjyni/default.aspx ">hot lol 04 January 2012

Eakgfbyw — I've lost my bank card <a href=" http://www.gameinformer.com/members/besafanequk/default.aspx ">lolit 04 January 2012

Eakgfbyw — I've lost my bank card <a href=" http://www.gameinformer.com/members/besafanequk/default.aspx ">lolit 04 January 2012

Ydylbbol — Which university are you at? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/gojodamuqaji/default.aspx 04 January 2012

Ydylbbol — Which university are you at? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/gojodamuqaji/default.aspx 04 January 2012

Ydylbbol — Which university are you at? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/gojodamuqaji/default.aspx 04 January 2012

Bjzjocpc — I'm not working at the moment <a href=" http://www.gameinformer.com/members/mufiticeresur/default.asp 04 January 2012

Bjzjocpc — I'm not working at the moment <a href=" http://www.gameinformer.com/members/mufiticeresur/default.asp 04 January 2012

Bjzjocpc — I'm not working at the moment <a href=" http://www.gameinformer.com/members/mufiticeresur/default.asp 04 January 2012

Bjzjocpc — I'm not working at the moment <a href=" http://www.gameinformer.com/members/mufiticeresur/default.asp 04 January 2012

Wlqqcern — Could you tell me the dialing code for ? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/gofybuloijeqe/ 04 January 2012

Wlqqcern — Could you tell me the dialing code for ? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/gofybuloijeqe/ 04 January 2012

Mntekorm — A Second Class stamp <a href=" http://www.gameinformer.com/members/apyceoykosy/default.aspx ">new lol 04 January 2012

Zjkaufyc — Directory enquiries <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yjagygujibefud/default.aspx ">small 04 January 2012

Orbkiqbr — I have my own business <a href=" http://www.gameinformer.com/members/kabosilytihe/default.aspx ">loli 04 January 2012

Ombeetoq — Could I have a statement, please? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/apigopucoru/default.a 04 January 2012

Ombeetoq — Could I have a statement, please? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/apigopucoru/default.a 04 January 2012

Wsndszjl — I've just started at <a href=" http://www.gameinformer.com/members/etihifosiodu/default.aspx ">under 04 January 2012

Msfexrku — Could I have an application form? <a href=" http://www.gameinformer.com/members/oyfepohudobuky/defaul 04 January 2012

Thfpgqzn — I'm on work experience <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ykamedoydet/default.aspx ">sexy 05 January 2012

Thfpgqzn — I'm on work experience <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ykamedoydet/default.aspx ">sexy 05 January 2012

Thfpgqzn — I'm on work experience <a href=" http://www.gameinformer.com/members/ykamedoydet/default.aspx ">sexy 05 January 2012

Luzzkcel — Your account's overdrawn <a href=" http://www.gameinformer.com/members/tesigotatijyfyb/default.aspx " 05 January 2012

Mniethtg — I'd like to withdraw $100, please <a href=" http://www.feedage.com/users/eeoqeo ">Young Little Pretee 06 January 2012

Mniethtg — I'd like to withdraw $100, please <a href=" http://www.feedage.com/users/eeoqeo ">Young Little Pretee 06 January 2012

Krcylney — Through friends <a href=" http://www.gameinformer.com/members/yqycidaio/default.aspx ">model lolitas 06 January 2012

Odkdhszp — Very interesting tale <a href=" http://ohefusigi.forum24.se ">Kdz Pics </a> 5812 07 January 2012

Odkdhszp — Very interesting tale <a href=" http://ohefusigi.forum24.se ">Kdz Pics </a> 5812 07 January 2012

Hjrznpjp — Where's the nearest cash machine? <a href=" http://natuhajafa.forum24.se ">loli no nude bbs</a> %-]] 07 January 2012

Tzcmnmxq — How do I get an outside line? <a href=" http://bapyufyso.forum24.se ">models showing butt</a> szbbya 07 January 2012

Hvsozenk — I've been made redundant <a href=" http://ytokesabit.forum24.se ">Lolita Teens </a> 672603 07 January 2012

Xtsrvepk — Canada>Canada <a href=" http://ocilupau.forum24.se ">Incest Loli Lolicon Tiny Girl Preteen Porn </a> 07 January 2012

Lchabqjm — I'm from England <a href=" http://uqucijeger.forum24.se ">Child Nymphet Bbs </a> 998 07 January 2012

Ndppvpsw — Your cash is being counted <a href=" http://kanyqijoqu.forum24.se ">Sweet Nymphets </a> gmri 07 January 2012

Xsvdqpxq — Hello good day <a href=" http://pigapusyte.forum24.se ">lolitas preteen baby nudist</a> rurfht 07 January 2012

Iafcuihl — Whereabouts in are you from? <a href=" http://aduburuy.forum24.se ">Pre Model Nymphets </a> xohp 07 January 2012

Qhbomixy — I'm training to be an engineer <a href=" http://fyqitocog.forum24.se ">teen bikini audition</a> 058 07 January 2012

Iurgpyus — Whereabouts in are you from? <a href=" http://www.freedrive.com/user/22d9c3f78c554cbe2403020535ddc85 08 January 2012

Bvvyplnl — I'm only getting an answering machine <a href=" http://www.freedrive.com/user/3a4b8b6c632c86e2902ca01 08 January 2012

Rpybyizy — Just over two years <a href=" http://www.freedrive.com/user/530bfb2b820d1927c68b4975c30983c7 ">pornhu 08 January 2012

Lnrmkfbv — I'd like to send this parcel to <a href=" http://www.freedrive.com/user/bc38dc4a3a7eea6f62d0f3a7d20f 08 January 2012

Nmxeruqm — I'm a member of a gym <a href=" http://www.freedrive.com/user/60267e1438f7ca29a23c00e8cf91deb6 ">tran 08 January 2012

Qccpaciu — Please wait <a href=" http://ryiabiro.forum24.se ">3d Nymphets </a> >:-O 08 January 2012

Ylqililb — I'm doing a masters in law <a href=" http://cuguroos.forum24.se ">virgin penetration pics</a> bfv 08 January 2012

Diljxzth — I don't know what I want to do after university <a href=" http://oygukami.forum24.se ">preteen sluts 08 January 2012

Eysetyzy — No, I'm not particularly sporty <a href=" http://ilyalinur.forum24.se ">Cp Company Present Exclusive 08 January 2012

Fejqtmsu — How many weeks' holiday a year are there? <a href=" http://qaqihyip.forum24.se ">xxx young milfs</a> 08 January 2012

Uuqqoioz — Thanks for calling <a href=" http://hekeoju.forum24.se ">Toplist Teen Nymphets </a> guhfu 08 January 2012

Dmbkfmnm — Whereabouts are you from? <a href=" http://rubatikyno.forum24.se ">Topless Nymphet Models </a> pir 08 January 2012

Mkzgcdki — What line of work are you in? <a href=" http://obukepiq.forum24.se ">Naked Male Models </a> 574029 08 January 2012

Zdzrugfw — I'd like to change some money <a href=" http://amyhesam.forum24.se ">Cp Top 100 Bbs </a> bbixe 08 January 2012

Cufjivfh — Thanks funny site <a href=" http://ujedeam.forum24.se ">Pube Nymphets </a> :-]]] 08 January 2012

Tdzjkohf — I can't get a dialling tone <a href=" http://www.feedage.com/users/qomojyku ">Young Pthc </a> 8] <a 10 January 2012

Tdzjkohf — I can't get a dialling tone <a href=" http://www.feedage.com/users/qomojyku ">Young Pthc </a> 8] <a 10 January 2012

Tdzjkohf — I can't get a dialling tone <a href=" http://www.feedage.com/users/qomojyku ">Young Pthc </a> 8] <a 10 January 2012

Ueqouckl — I work with computers <a href=" http://tubibeinu.forum24.se ">kids naked house</a> 271 10 January 2012

Ueqouckl — I work with computers <a href=" http://tubibeinu.forum24.se ">kids naked house</a> 271 10 January 2012

Tainlitt — Please call back later <a href=" http://uniigytal.forum24.se ">Youngest Nymphetts </a> xiae 10 January 2012

Tainlitt — Please call back later <a href=" http://uniigytal.forum24.se ">Youngest Nymphetts </a> xiae 10 January 2012

Kjbnfayr — Can I use your phone? <a href=" http://umiaryot.forum24.se ">Little Angel Nymphet </a> 1287 10 January 2012

Cbtsbuph — How much is a First Class stamp? <a href=" http://jybieny.forum24.se ">underage naturist girls</a> % 10 January 2012

Erbmuksy — I wanted to live abroad <a href=" http://dabuujar.forum24.se ">Erotical Nymphets </a> uzdh 10 January 2012

Dpdbrglz — I'm happy very good site <a href=" http://iegacagu.forum24.se ">Teenie Models </a> gurgrf 10 January 2012

Euwzqeqc — I never went to university <a href=" http://qunyheret.forum24.se ">children anus pain</a> >:P 10 January 2012

Fjbynfow — Where did you go to university? <a href=" http://upeqetop.forum24.se ">Nymphet Pic Hardcore </a> wtn 10 January 2012

Sxvgjhex — Insufficient funds <a href=" http://luhycyhol.forum24.se ">lolitas in nudity beach</a> >:-D 10 January 2012

Ijgkdesa — Can I take your number? <a href=" http://lycedayta.forum24.se ">Nymphets Land Ls </a> 919 10 January 2012

Allmzmia — I'd like to send this letter by <a href=" http://www.feedage.com/users/iinidios ">Boy Bbs </a> yucf 11 January 2012

Zesnfufg — An envelope <a href=" http://www.faniq.com/user/luuhubi/bio ">Links Preteen Nudes </a> 489620 <a hre 16 January 2012

Zesnfufg — An envelope <a href=" http://www.faniq.com/user/luuhubi/bio ">Links Preteen Nudes </a> 489620 <a hre 16 January 2012

Nxzkngnv — I'm sorry, I didn't catch your name <a href=" http://www.faniq.com/user/uetyquhal/bio ">lolita 5 yo v 18 January 2012

Nxzkngnv — I'm sorry, I didn't catch your name <a href=" http://www.faniq.com/user/uetyquhal/bio ">lolita 5 yo v 18 January 2012

dpjgsuh — ZH5YHH <a href="http://zjpibduqloko.com/">zjpibduqloko</a>, [url=http://bmsccsrcwkcc.com/]bmsccsrcwk 28 January 2012

nolvadex — agnlskkf, <a href="http://sagagraphics.com">prednisone</a>, [url="http://sagagraphics.com"]prednisone 30 January 2012

nolvadex — fximdutw, <a href="http://ienvyyou.net">viagra</a>, [url="